MAINOS

Uusi Ryobi EasyStart™ ottaa kaiken hyödyn irti polttomoottorikäyttöisistä työkaluistasi

Talo

Ryobin uusi EasyStart™ yksikkö ottaa kaiken hyödyn irti polttomoottorikäyttöisistä työkaluistasi. Ei enää tarvetta vetää käynnistysnarusta!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Polttomoottorikäyttöistenlaitteidesi käynnistäminen saattaa olla vaivalloista. Sinun on vedettävä käynnistysnarusta muutamaan otteeseen tai vielä useammin, jotta saat moottorin käyntiin. Kätesi rasittuu jo ennen työskentelyä, ja haluat vain päästä hoitamaan puutarhaa.

Polttomoottorikäyttöisten työkalujen käyttö ei ole enää hankalaa Ryobin UUDELLA EasyStart™ moduulin ja UUDEN EasyStart™ yhteensopivan polttomoottorikäyttöisen työkalusarjan avulla. Iloitse polttomoottorin tehosta vain painiketta painamalla ONE+ EasyStart™ yksikön ansiosta. Mikä parasta, tarvitset vain ONE+ akun sen käyttöä varten!

Ryobi on tukenasi, oletpa sitten nikkaroiva isä, puutarhaharrastaja tai innokas huonekalujen entisöijä.

ONE+ sarja on tarjonnut laajan, yhdellä akulla toimivan puutarha- ja sähkötyökalujen valikoiman jo 20 vuoden ajan, vuodesta 1996 saakka. Sen vuoksi ONE+ järjestelmä onkin akkukäyttöisten järjestelmien ykkönen nikkaroijien keskuudessa, ja sitä käyttävät miljoonat kotinikkarit ja perheet!

Kiinnitä, käynnistä, poista!

EasyStart™ on todella helppokäyttöinen. Käynnistä polttomoottorikäyttöinen työkalusi suorittamalla 3 vaihetta:

Kiinnitä – liitä EasyStart™ moduulisi polttomoottorikäyttöiseen työkaluusi

Käynnistä – paina EasyStart™ painiketta

Poista – kun kuulet moottorin äänen, poista EasyStart™ moduuli & laita se talteen seuraavaa kertaa varten

Jos akkusi ei ole täysin ladattu, kun haluat käyttää polttomoottorikäyttöistä työkaluasi, voit vetää vain käynnistysnarusta perinteiseen tapaan!

Polttomoottorikäyttöiset työkalut

UUSI EasyStart™ moduuli on yhteensopiva seuraavien polttomoottorikäyttöisten työkalujen kanssa:

  • UUSI 25c³ Polttomoottorikäyttöinen pensasleikkuri (RHT25X60RO)
  • UUSI 25,4c³ Ruohotrimmeri (RLT254CDSO)
  • UUDET Polttomoottorikäyttöiset ruohoraivaussahat: 25,4c³ (RBC254SBSO)ja 52c³ (RBC52FSBOS)

EasyStart™ teknologia on optimoitu myös Ryobin UUTTA EasyStart™ ruohonleikkuria (RLM46175SO) varten. Ruohonleikkuri ei edellytä EasyStart™ moduulin hankintaa, koska teknologia on jo integroitu työkaluun. Napsauta vain ONE+ akku paikalleen ja käynnistä laite ruohonleikkurin mukana tulevalla virta-avaimella.

Ole valppaana, lanseeraamme lisää tuotteita tässä tuotesarjassa!

Paras akku työkalullesi

Voit käyttää mitä tahansa ONE+ akkua pienimmästä 1,3 Ah:n akkupaketista suurimpaan 5,0 Ah:n akkuun. Jokainen ONE+ akku varmistaa polttomoottorikäyttöisten työkalusi helpon käynnistyksen!

18 V:n EasyStart™ moduuli myydään ilman akkua ja laturia, joten voit täydentää sillä ONE+ sarjaasi ilman, että sinun tarvitsee hankkia myös akku jokaisen työkalun oston yhteydessä. Ryobi pitää joustavuutta ja edullisia hintoja tärkeänä. Sen vuoksi se laajentaa koko ajan langattomien laitteidensa valikoimaa, jonka kaikkiin työkaluihin sopii sama akku ja laturi.

Lisätietoja kotisivuiltamme ryobitools.fi tai katso EasyStart™ ”How To”-videoita Ryobi TV:stä YouTuben kautta.

Techtronic Industries (TTI) on maailman johtava akkukäyttöisten sähkötyökalujen valmistaja. Yhtiö tarjoaa kattavia ratkaisuja pääosin rakennusteollisuuden ja metalliteollisuuden tarpeisiin. Tässä TTI keskittyy vahvasti laadukkaiden tuotemerkkien ja innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen. Yhtiön laaja valikoima sisältää sähkötyökaluissa alan johtavat tuotemerkit Milwaukee, AEG ja Ryobi, sekä puutarhatyökaluissa tuotemerkin Homelite.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.