MAINOS

Uusi Ryobi ruuvinväännin – Enemmän tehoa ja nopeutta kuin porassa

Talo

Ryobin uuden iskevän QuietSTRIKE-ruuvinvääntimen innovatiivisen öljypulssimekanismin ansiosta nikkaroit ilman melua. Se on ensimmäinen öljypulssitekniikalla toimiva iskuväännin nikkarikäyttöön!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Iskevän ruuvinvääntimen käyttö voi olla kovaäänistä puurtamista, eikä kukaan haluaisi häiritä naapureita tai perheenjäsenten televisionkatselua.

Nyt Ryobi esittelee uuden työkalun, jonka avulla kaikki meluisat nikkarointityöt voi suorittaa hiljaisemmin!

Ryobi on nikkaroivien isien, autoharrastajien tai innokkaiden huonekalujen entisöijien tukena. Ja mikä parasta, yksi ja sama akku sopii kaikkiin työkaluihin!

ONE+-sarja on tarjonnut laajan, yhdellä akulla toimivan puutarha- ja sähkötyökalujen valikoiman jo 20 vuoden ajan, vuodesta 1996 saakka. ONE+-järjestelmä onkin akkukäyttöisten järjestelmien ykkönen nikkaroijien keskuudessa, ja sitä käyttävät miljoonat kotinikkarit ja perheet!

Väännä suuria ruuveja helposti

Iskumekanismi säilöö energiaa ja päästää sen irti äkillisesti, mikä tarjoaa huomattavaa vääntövoimaa.

Iskumekanismi on tehokas, työkalu tekee työn puolestasi. Sinun ei siis tarvitse tarttua työkalusta kaksin käsin kiinni, kun väännät suuria ruuveja.

QuietSTRIKE

Iskevä ruuvinväännin hyödyntää innovatiivista öljypulssimekanismia, joka vähentää melua huomattavasti.

Perinteiset iskevät ruuvinvääntimet aiheuttavat paljon melua, sillä metalli iskeytyy metalliin tuhansia kertoja minuutissa. Quiet Strike -mekanismi on erilainen, sillä siinä kaikki liike tapahtuu öljytäytteisessä kammiossa, mikä pehmentää iskua. Itse asiassa tämä mekanismi vähentää melua 50 %.

Uusi iskevä Quiet Strike -ruuvinväännin sisältää myös:

Pikaistukan, jonka avulla voit vaihtaa ruuvauskärjet ilman muita työkaluja. Vapauta istukka vetämällä sitä taaksepäin ja ”napsauta” uusi kärki paikoilleen.
Tripla LED -työskentelyvalot, jotka valaisevat työskentelyalueen, ja työskentely onnistuu jopa kaikkein pimeimmissä nurkissa.
Vyökiinnikkeen, jonka voi kiinnittää kummalle puolelle tahansa,joten se sopii sekä oikea- että vasenkätisille.
Nopeudensäädön 0–3 200 rpm tarkkaa ruuvausta varten.

Paras akku iskevään ruuvinvääntimeen

Suosittelemme Ryobin 2.5 Ah Lithium+-akkupakettia. Kevyt, tehokas ja pienikokoinen akku on mukava käytössä ja sen varaus kestää pitkään. Yhdellä latauksella voi vääntää jopa 225 ruuvia! (4 x 65 mm ruuvia C24-mäntyyn).

Iskevä 18 V Quiet Strike -ruuvinväännin myydään ilman akkua ja laturia. Voit siis täydentää sillä ONE+-sarjaasi hankkimatta samalla akkua ja laturia. Ryobille joustavuus ja edulliset hinnat ovat tärkeitä. Sen vuoksi se laajentaa koko ajan akkukäyttöisten laitteidensa valikoimaa, jonka kaikkiin työkaluihin sopii sama akku ja laturi.

Tekniset tiedot

18 V ONE+ Quite Strike -iskuväännin (R18QS-0), suositushinta 149,00 €

  • Akun tyyppi: 18 V
  • Kuormittamaton nopeus: 0–3200 rpm
  • Vääntömomentti: 45 Nm
  • Iskuluku: 2200 iskua/min
  • Iskutekniikka: Öljypulssi
  • Ruuvin enimmäishalkaisija: M10
  • Äänenpainetaso: 92 dB(A)

 

Techtronic Industries (TTI) on maailman johtava akkukäyttöisten sähkötyökalujen valmistaja. Yhtiö tarjoaa kattavia ratkaisuja pääosin rakennusteollisuuden ja metalliteollisuuden tarpeisiin. Tässä TTI keskittyy vahvasti laadukkaiden tuotemerkkien ja innovatiivisten tuotteiden kehittämiseen. Yhtiön laaja valikoima sisältää sähkötyökaluissa alan johtavat tuotemerkit Milwaukee, AEG ja Ryobi, sekä puutarhatyökaluissa tuotemerkin Homelite.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

akkuruuvinväännin ruuvinväännin