MAINOS

Uusi Samsung Jet Stick on sulava ja hygieeninen varsipölynimuri

Sisustus

Samsung Electronics esittelee Pohjoismaiden markkinoille kaksi uutta pölynimuria: Samsung Jet 90 Multi ja Samsung Jet 70 Pet. Yhdessä uuden Clean Station -aseman kanssa nämä varsipölynimurit muodostavat monipuolisen ja tehokkaan siivousratkaisun kotiin kuin kotiin. Samsung Jet 90 Multi on suorituskykyinen ja voi tuottaa jopa 200W imutehon (Jet 70 Pet -mallissa 150W).

Jaa sosiaalisessa mediassa

↑ Jet Stick on Samsungin viimeisin tuote modernien kodin tarvikkeiden valikoimaan. Tässä varsipölynimurissa yhdistyvät voimakas imuteho ja käytännölliset toiminnot, mikä johtaa sujuvaan ja hygieeniseen siivouskokemukseen. Uuden imurin ohella Samsung esittelee Clean Station -aseman, joka tyhjentää vaivatta Jet Stickin pölysäiliöt.

Uusissa imureissa on monia toimintoja, jotka tekevät siivoamisesta mukavampaa. Digitaalinäyttö näyttää valitun imutehoasetuksen ja varoittaa mahdollisista ongelmista. Kevyt rakenne ja muotoilu taas tekevät siitä helppokäyttöisen. Imurin lataustelakka voidaan asentaa lattialle tai seinälle, joten tuote on myös helppo säilyttää.

– Samsungin Jet-pölynimurit takaavat suoraviivaisen ja mukavan siivouskokemuksen näppärien toimintojen sekä korkean imutehon avulla. Imurit ovat langattomia, joten ne ovat aina käden ulottuvilla, olipa luvassa pikainen vahingon siistiminen tai isompi siivousurakka. Muotoilunsa ansiosta imurit istuvat myös upeasti moderniin kotiin, toteaa Isabell Foyer, kodinkoneiden tuotepäällikkö, Samsung Electronics Nordic.

Muotoilu ja käytön helppous yhdistää kaikkia Samsung-tuotteita, ja Jet Stick onkin jo saanut design-palkinnon iF Design Award 2020 -kilpailussa.

Tehokas puhdistusratkaisu

Samsung Jet -pölynimureissa on innovatiivinen järjestelmä. Moottori antaa voimakkaan imutehon ultraäänihitsatun kannen ja hajottimen ansiosta. Järjestelmässä on myös yhdeksän erillistä syklonia, joissa jokaisessa on 3-suuntainen moni-ilma-aukko, jolla pienimmätkin pölyhiukkaset kaapataan talteen.

Samsung Jetin akku riittää jopa tunnin yhtäjaksoiseen imurointiin[1]. Erikseen myytävällä vaihtoakulla imurointiaikaa voi pidentää peräti kahteen tuntiin[2]. Samsung Jet on varustettu kahdella erilaisella imuharjapäällä ja lisävarusteena on saatavana erittäin tehokkaita moottoroituja imupäitä. Puhdistusratkaisuja on siis tarjolla erilaisiin puhdistusympäristöihin ja lattiatyyppeihin sopien.

Tehokkaat hygieniatoiminnot

Suorituskykyinen monikerroksinen HEPA-suodatusjärjestelmä varmistaa korkean hygieniatason. Suodatin kaappaa peräti 99,999 prosenttia[3] kaikista pölyhiukkasista ja allergeeneista, jotka normaalisti vapautuvat takaisin ilmaan imurin poistoilmateitse, mikä johtaa puhtaampaan sisäilmaan. Pölysäiliön voi helposti poistaa pesua varten ja imurin eri osat voi irrottaa perusteellista puhdistusta varten.

Clean Station -telakka helpottaa käyttäjää kodin puhtaanapidossa entisestään. Kun pölynimurisäiliö asetetaan telakkaan, lika ja pöly tyhjennetään suljettuun ympäristöön. Edistynyt pölynsuodatusjärjestelmä varmistaa, että pölyä ei pääse sisäilmaan. Telakan ilmapulssitekniikka ravistaa irti juuttuneenkin pölyn imurin säiliöstä. Pöly kerätään koneen sisällä olevaan pölynimuripussiin, joka on helppo vaihtaa.

Samsung Jet -pölynimureiden ja Clean Stationin myynti alkaa 1. kesäkuuta. Suositushinnat: Samsung Jet 90 Multi 749 €, Samsung Jet 70 Pet 499 €, ja Clean Station -telakka 179 €.

www.samsung.com

[1] Samsungin omien testien mukaan.

[2] Perustuen siihen, että jokainen akku kestää noin yhden tunnin yhtäjaksoista käyttöä.

[3] Testaus perustuu: IEC62885-2, Cl. 5.11, Max Mode. Tulokset pohjautuvat SLG (Schubert Leiter Gerätesicherheit) -testeihin.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

imuri imuroida pölynimuri Samsung siivousvälineet varsipölynimuri