MAINOS

Uusi Smeg-minivedenkeitin on keittiön tyylikäs pikkuapuri

Keittiö

Viehättävä ja värikäs Smeg KLF05 -minivedenkeitin kuuluu 50 Style -mallistoon. Kompaktin kokonsa ansiosta vedenkeitin sopii täydellisesti myös pieniin tiloihin. Sen ikoninen ja tunnistettava muotokieli on Raffaella Mangiarottin ja Matteo Bazzicalupon (Deepdesign) käsialaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

KLF05-vedenkeittimen lukuisat värit ovat saaneet vaikutteita pop-taiteesta. Väreihin lukeutuvat hempeät pastellisävyt, kuten vanilja, vihreä, vaaleanpunainen ja sininen, sekä kirkas punainen, musta ja valkoinen. Värit korostavat kromista alustaa sekä kaatonokkaa ja virtakytkintä, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Teholtaan 1 400 watin ja tilavuudeltaan 0,8 litran Smeg-minivedenkeitin hillitsee veden- ja energiankulutusta. Se sopii koristamaan niin kotitoimistoa, olohuonetta kuin hotellihuonettakin. Kaksinkertaiset seinämät, joiden sisäpuoli on ruostumatonta terästä, pitävät veden kuumana, mutta laitteen pinnan viileämpänä.

Smeg ei tingi mukavuudesta: kätevän alustan 360 asteen liitäntä tekee käytöstä vaivatonta ja liukumattomat jalat takaavat laitteen vakauden. Täyttöä puolestaan helpottaa 80 asteen kulmaan manuaalisesti avautuva kansi.

Nopea ja luotettava Smeg KLF05 -minivedenkeitin on turvallinen käyttää: se kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun vesi kiehuu tai sitä ei ole tarpeeksi tai keitin irrotetaan alustasta.

Smeg-kodinkoneperheen uusin tulokas on todellinen design-ikoni ja ihanteellinen tapa tuoda mihin tahansa ympäristöön tyylikäs yksityiskohta, joka toimii yksinään tai yhdistettynä muihin 50-lukua henkiviin tuotteisiin.

Smeg, smeg.fi

Smeg on italialainen kodinkoneiden valmistaja. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Guastallassa, lähellä Reggio Emiliaa maan pohjoisosassa.

Jo yli 60 vuoden ajan, Smegin kodinkoneet ovat olleet tunnettuja moderneina sekä elegantteina jokapäiväisen elämän ratkaisuina. Tämä juontaa juurensa muun muassa yrityksen käymään menestyksekkääseen yhteistyöhön maailmankuulujen arkkitehtien kanssa.

Smeg ei ole ainoastaan saavuttanut korkeaa asemaa kodinkoneiden alalla, vaan se on tunnettu myös liiketoiminnan ammattilaispiireissä. Foodservice- ruokapalvelu- sekä instrumenttiyksiköt ovat erikoistuneet suurten ravintoloiden/cateringpalveluiden laitteisiin sekä lääketieteen sähköisiin instrumentteihin.

Koska yhtiön yrityskulttuurissa kiinnitetään mahdollisimman suurta huomiota sekä tuotteiden laatuun, tekniikkaan että muotoiluun, tunnetaan Smeg Group globaalisti yhtenä ”Made in Italy”- standardien keskeisimmistä edustajista.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

keittiön pienkoneet kodinkone minivedenkeitin Smeg vedenkeitin