Uusi STIHL BGA 86 -lehtipuhallin on 50 % edeltäjäänsä tehokkaampi

Piha

STIHL lanseeraa nyt uuden akkukäyttöisen BGA 86 -lehtipuhaltimen, joka on suunniteltu kovaan käyttöön ammattilaisille. Edeltävään malliin verrattuna BGA 86 -lehtipuhallin on kevyempi ja ergonomisempi. Se on varustettu akkupaikalla ja tällä hetkellä tehokkain akkukäyttöisistä STIHL lehtipuhaltimista.

Jaa sosiaalisessa mediassa

BGA 86 on tehokas lehtipuhallin, joka on suunniteltu ennen kaikkea ammattilaisten käyttöön esimerkiksi hautausmailla, puistoissa ja kiinteistönhoidossa. Se on hyvä valinta myös vaativille vapaa-ajan käyttäjille, jotka haluavat käyttöönsä tehokkaan lehtipuhaltimen.

Uusi malli painaa lähes puoli kiloa vähemmän kuin edeltäjänsä BGA 85, mutta sen puhallusteho on silti 50 prosenttia suurempi kompaktin puhaltimen ja tehokkaan EC-moottorin ansiosta. Käyttäjän on helppo mukauttaa puhallustehoa nopeudensäätimen avulla.

BGA 86 on tehokas ja kätevä akkukäyttöinen lehtipuhallin, joka helpottaa lehtien, ruohon, roskien ja muiden vastaavien poistamista esimerkiksi leikkipuistoista, pysäköintialueilta ja joukkoliikenteen pysäkeiltä. Matalan äänitason ansiosta lehtipuhallinta voi käyttää myös meluherkissä ympäristöissä.

BGA 86 -lehtipuhaltimen käyttö on helppoa ja miellyttävää. Laite tuntuu kätevältä ja tasapainoiselta, koska sen painopiste sijaitsee lähellä kädensijaa. Virtaviivainen ja ergonominen muotoilu takaa erinomaisen käyttäjäkokemuksen. Lehtipuhallinta voi käyttää joko suoraan akkukoteloon tai kantojärjestelmään sijoitettavan akun kanssa.

BGA 86 -lehtipuhallin kuuluu edeltäjänsä BGA 85:n lailla STIHL AP-tuoteperheeseen. Molempiin lehtipuhaltimiin sopivat siis samat akut. Ihanteellista tasapainoa varten käyttöön suositellaan AP 300 -akkua.

Puhallusteho: 15N
Akkujärjestelmä: AP
Akku: esim. AP 300: 227 Wh tai AR 3000: 1 148 Wh
Käyttöaika: esim. 21 minuuttia (AP 300) tai 105 minuuttia (AR 3000)
Ääniteho: 91 dB
Paino: 2,8 kg (ilman akkua)

 

STIHL Group kehittää, valmistaa ja jakelee metsä- ja maatalouden, puutarhanhoidon ja maisemoinnin sekä rakennusalan ammattilaisille ja vaativille yksityiskäyttäjille tarkoitettuja moottorikäyttöisiä työkaluja. Tuotteiden jakelu tapahtuu yksinomaan valtuutettujen jälleenmyyjien kautta, ja siitä vastaavat 38 myynti- ja markkinointiyritystä, noin 120 maahantuojaa ja enemmän kuin 50 000 jälleenmyyjää yli 160 maassa. STIHL on ollut maailman eniten myyty moottorisahamerkki vuodesta 1971. Yhtiö perustettiin vuonna 1926, ja sen kotipaikka on Stuttgartin lähellä oleva Waiblingen. Konsernilla on 17 122 työntekijää 160 maassa.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

BGA 86 lehtipuhallin stihl


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: