Uusi STIHL GTA 26 on monipuolinen akkusaha puutarha- ja rakennustöihin

MökkiPihaTalo

STIHL tuo markkinoille piha- ja puutarhatöihin kehitetyn AS-akkutuoteperheen ensimmäisen tuotteen: GTA 26 ‑akkusahan. Pienestä koostaan huolimatta se on tehokas ja monipuolinen työkalu, joka helpottaa esimerkiksi puiden ja pensaiden leikkaamista ja oksien sahaamista.

Jaa sosiaalisessa mediassa

GTA 26 on kevyt, kätevä ja monipuolinen puutarhatyökalu puiden ja pensaiden karsintaan, oksien sahaamiseen ja rakennustöihin. Hiljainen toiminta ja monikäyttöisyys tekee akkusahasta oivan apurin puutarhassa ja vapauttaa aikaa muuhun.

STIHL GTA 26 on ainutlaatuinen tuote, jonka lukuisat fiksut ominaisuudet tekevät puutarhanhoidosta entistä käytännöllisempää ja turvallisempaa. Ergonominen muotoilu, painon jakautuminen ja hiljainen äänitaso takaa miellyttävän käyttökokemuksen ja ylivertaisen lopputuloksen.

Akkusahassa on kumiset tartuntapinnat ja ergonominen muotoilu, joten sen käsittely on vakaata ja miellyttävää. Tehokkaassa 10 cm:n Light-terälevyssä on joustava ketjusuojus, jonka ansiosta terälevyllä on turvallista sahata sen koko pituudelta. Ohut 1/4” PM3 -teräketju takaa siistin sahausjäljen ja on helppo vaihtaa ilman työkaluja.

GTA 26:ssa on pitkän käyttöajan mahdollistava 10,8 V:n ja 28 Wh:n akku. Selkeät merkkivalot auttavat akun varaustason seuraamisessa. Laite painaa akun kanssa vain 1,45 kg ja toimitetaan kätevässä laukussa, jonka avulla sitä on helppo kuljettaa tai säilyttää seinällä.

Kevään aikana STIHL lanseeraa myös uuden akkupensasleikkurin, HSA 26:n. Se on yhteensopiva samojen akkumallien kanssa kuin GTA 26. Uuden AS-akkutuoteperheen kätevän kokoiset ja käytännölliset laitteet ovat täydellinen valinta pienehköihin puutarha- ja vihertöihin. Sekä GTA 26 että HSA 26 on suunniteltu pääasiassa vapaa-ajankäyttäjille, mutta ne soveltuvat hyvin myös ammattikäyttöön. 

Akkumalli: Litiumioniakku AS 2, 10,8 V
Teho: 28 Wh
Laturi: AL 1
Terälevy: Light-terälevy, 10 cm
Ketju: Teräketju 1/4” PM3
Ääniteho: 86 dB
Paino: 1,2 kg ilman akkua, terälevyn ja -ketjun kanssa

 

Lähde: Mynewsdesk

STIHL Group kehittää, valmistaa ja jakelee metsä- ja maatalouden, puutarhanhoidon ja maisemoinnin sekä rakennusalan ammattilaisille ja vaativille yksityiskäyttäjille tarkoitettuja moottorikäyttöisiä työkaluja. Tuotteiden jakelu tapahtuu yksinomaan valtuutettujen jälleenmyyjien kautta, ja siitä vastaavat 38 myynti- ja markkinointiyritystä, noin 120 maahantuojaa ja enemmän kuin 50 000 jälleenmyyjää yli 160 maassa. STIHL on ollut maailman eniten myyty moottorisahamerkki vuodesta 1971. Yhtiö perustettiin vuonna 1926, ja sen kotipaikka on Stuttgartin lähellä oleva Waiblingen. Konsernilla on 17 122 työntekijää 160 maassa. Lue lisää www.stihl.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

akkukäyttöinen akkusaha moottorisaha saha stihl


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: