MAINOS

Uusi STIHL märkäimuri kuluttajille

Talo

Uudessa STIHL SE 33 -märkä-/kuivaimurissa on korkea imuteho. Pieni ja kompakti laite sopii erinomaisesti esimerkiksi autotallien ja autojen puhdistamiseen. Imuria voidaan käyttää sekä märillä että kuivilla pinnoilla. Puhallustoimintonsa ansiosta se on kätevä ja mukava myös puhdistettaessa vaikeapääsyisiä alueita.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

STIHL on aiemmin tarjonnut märkä-/kuivaimureita ensisijaisesti korjaamojen, teollisuuden ja siivousyritysten ammattikäyttäjille, ja laajentaa nyt valikoimaansa yksityishenkilöille uudella, hieman pienemmällä mallilla.

Uusi märkä-/kuivaimuri on kompakti ja tehokas, ja sitä voidaan käyttää sekä kuivilla että märillä pinnoilla säädettävän suuttimen ja helppohoitoisen PET-suodattimen ansiosta. Imuletkun paikkaa vaihtamalla imuria voidaan käyttää myös puhallustoiminnon kanssa, jolloin lika saadaan poistettua myös vaikeapääsyisistä tiloista. Märkä-/kuivaimurilla on monia käyttöalueita, kuten autotallit, varastot ja muut likaiset pinnat, joita tavallinen pölynimuri ei pysty käsittelemään.

SE 33 on helppokäyttöinen ja kätevä, ja siinä on yksinkertainen käynnistys, pyörivät etupyörät sekä pitkä imuletku ja virtajohto. Imurin mukana toimitetaan erilaisia suuttimia ja lisävarusteita, joilla on kaikilla oma paikkansa laitteessa. Integroitu säilytys ja kaksiosainen imuputki helpottavat SE 33 -märkä-/kuivaimurin säilytystä silloin, kun se ei ole käytössä.

Märkä-/kuivaimuri on saatavana STIHL jälleenmyyjiltä helmikuusta lähtien. 

STIHL, www.stihl.fi

STIHL kehittää ja valmistaa työkaluja puutarhaan, metsätalouteen ja maisemointiin. Tuotteita myydään vain valtuutettujen jälleenmyyjien kautta yli 1000 erikoisliikkeessä pohjoismaissa. Suomen pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Konsernilla on lähes 17 000 työntekijää noin 160 maassa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

imuri kuivaimuri märkäimuri stihl