MAINOS

Uusi STIHL RE 170 PLUS -painepesuri vaativaan käyttöön

Piha

STIHL täydentää laadukkaiden painepesurien valikoimaa uudella tuotteella: tehokas RE 170 PLUS palvelee niin autotallissa, työpajassa kuin puutarhassakin. Älykkäät ja helppokäyttöiset yksityiskohdat tekevät laitteen käytöstä miellyttävää.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

STIHL esittelee uusimman painepesurimallinsa, jossa yhdistyvät käytännöllisyys, helppokäyttöisyys, toimintavarmuus ja kestävyys. RE 170 PLUS puhdistaa tehokkaasti itsepintaisimmankin lian 150 baarin työpaineen ansiosta.

– RE 170 PLUS on tehokas ja käytännöllinen painepesuri erilaisiin käyttötarkoituksiin. Se soveltuu työkoneiden, ajoneuvojen ja työtilojen puhdistamiseen sekä kodin ja puutarhan erilaisiin pesuaskareisiin, pohjoismainen tuotepäällikkö Mats Gustafsson kertoo.

RE 170 PLUS on vahva ja tehokas keskiluokan painepesuri. Laitteessa on kaksi suutinta: säädettävä kohdesuutin soveltuu aremmille pinnoille, ja rotaatiosuutin poistaa pinttyneenkin lian tehokkaasti. Paine on helppo säätää kuhunkin työhön sopivaksi kätevän säätimen avulla.

Käytännölliset ominaisuudet, esimerkiksi säädettävä teleskooppikahva ja kuljetusta ja varastointia helpottava irrotettava putki, sujuvoittavat niin käyttöä kuin säilytystä. Integroidut suuret pyörät tekevät painepesurin siirtämisestä helppoa myös portaissa ja hankalassa maastossa.

– Fiksut yksityiskohdat, kuten letkunkäsittelyä nopeuttavat joustavat johtokoukut, 12-metrinen korkeapaineletku ja käännettävällä kammella varustettu letkukela, lisäävät käyttömukavuutta, Mats Gustafsson sanoo.

Pehmeän kumipintaisen teleskooppikahvan lisäksi RE 170 PLUS -mallissa on luja alumiinikahva, jonka ansiosta laitteen nostaminen ja kuljettaminen on helppoa. Messinkinen pumppupesä ja keraamiset männät lisäävät käyttövarmuutta ja kestävyyttä.

RE 170 PLUS -painepesurissa on integroitu 2 litran pesuainesäiliö ja helppokäyttöinen kiertosäätimellä toimiva annostelujärjestelmä.

Erityisiin käyttökohteisiin ja -tarpeisiin on saatavana erilaisia lisävarusteita, kuten pyöriviä harjoja, suihkuputkia ja pesuaineita, jotka tekevät laitteesta entistä monikäyttöisemmän.

RE 170 PLUS

  • Työpaine: 10–150 bar
  • Teho: 3,3 kW
  • Letkun pituus: 12 m
  • Vedenkulutus: Enint. 650 l/h
  • Paino: 31 kg

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

painepesuri painepesurit RE 170 PLUS stihl