MAINOS

Uusi STIHL-tuotesarja – tehokkaaseen ja mukavaan puisto- ja viheralueiden hoitoon

Piha

Akkukäyttöiset ruohotrimmerit, kombityökalut, oksasahat ja pensasaitaleikkurit ovat kaikki suosittuja STIHL työkaluja, joissa on nyt entistäkin enemmän tehoa ja ergonominen muotoilu. Uuden sarjan laitteissa on matala melutaso ja akkupaikka, jossa on tilaa tehokkaalle, erityisesti suurille alueille ja ammattikäyttäjille kehitetylle AP-järjestelmän akulle.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Uusi STIHL 135-sarja on suunnattu ensisijaisesti viheralueiden hoitoon ammattikäyttäjille, kuten hautausmaanhoitajille, kunnille ja kiinteistönhoitajille. Kaikissa laitteissa on akkupaikkaan sijoitettu AP-akku, joka jakaa painon tasapainoisesti. Suuri ilmanottoaukko ruostumattomasta teräksestä valmistetulla suodattimella jäähdyttää tehokkaasti moottorin ja akun.

Sarjan ensimmäinen ja merkittävin uutuus on FSA 135 -ruohotrimmeri, jossa on kahdenkädenkahva ja mukana valjaat vaativampiin tehtäviin. Laitteessa on tehokas harjaton EC-moottori ja paino vain 4,3 kg. FSA 135 on vahva ja tehokas laite, jota on kätevä ja ergonominen käyttää. Akkupaikan irrotettavan akun ansiosta käyttäjien ei tarvitse käyttää ulkoista akkua ja liitäntäkaapelia.

Ruohotrimmeri on tasapainoinen ja siinä on ergonominen kahva ja LED-näyttö. Helppo kolmiportainen tehonsäätö työtehtävän mukaan ja käyttöajan optimoimiseksi.

FSA 135 toimitetaan siimapäällä, mutta sitä voidaan käyttää myös ruohoterän ja veitsimallisen ruohoterän kanssa. FSA 135:n leikkuuleveys siimapäällä on 420 mm.

Kombityökalu, oksasaha ja pensasaitaleikkuri

Uuteen 135-sarjaan kuuluu myös monipuolinen KMA 135 R -KombiMoottori, jota voidaan käyttää yhdessä useiden KombiTyökalujen, kuten puhaltimen, trimmerin ja reunaleikkurin kanssa. KombiMoottori voi korvata useita koneita. KMA 135 R on varustettu ergonomisella rengaskahvalla, tukikahvalla ja käyttökahvalla, jossa on LED-näyttö. Kolmiportainen tehonsäätö. Kevyt ja hyvin tasapainoinen laite painaa ilman akkua vain 3,4 kg.

Myös suositusta oksasahastamme ilmestyy uusi malli, josta tulee AP-sarjan tehokkain oksasaha. HTA 135 -oksasahassa on teleskooppivarsi, jonka enimmäispituus on 405 cm –täydellinen sahaamiseen, karsimiseen ja puutarhanhoitoon. Oksasahassa on uusi, kevyt ja vankka magnesiumvaihteisto. HTA 135 -oksasahassa on 30 cmpitkä terä, jossa on 1/4”P-teräketju. Oksasaha painaa vain 6,8 kg, ja siinä on tukijalka sekä integroitu, tukeva oksakoukku irtonaisten oksien poistamiseen.

135-sarjaan kuuluu myös pensasaitaleikkuri HLA 135. Pensasaitaleikkurin kokonaispituuden 249 cm sekä säädettävien leikkuuterien ansiosta korkeat, leveät ja matalalla kasvavat pensasaidat hoituvat myös helposti. 50 cm:n leikkuuterän voi säätää viiteen asentoon ja jopa 145 astetta, mikä mahdollistaa hyvän työasennon leikkauspinnan korkeudesta tai kulmasta riippumatta.
HLA 135:ssa on ergonominen pyörökahva, kolmiportainen nopeudensäätö ja käyttäjäystävällinen käyttökahva turvallista käynnistystä varten.

Konekannan parempi hallinta

Kaikissa 135-sarjan laitteissa on STIHL Smart Connector 2 A -valmius. Laitteissa on erityinen lokero ja paikka liittimelle. Älykkään digitaalisen lisävarusteen avulla käyttäjä kontrolloi akkukäyttöisiä laitteitaan ja näkee helposti kuinka kauan niitä on käytetty, milloin on huollon aika ym. STIHL Smart Connector 2 A lanseerataan Pohjoismaissa vuoden 2021 aikana.

Uusi 135-sarja lanseerataan Suomessa vuoden 2021 aikana huhtikuusta alkaen.

STIHL, www.stihl.fi

STIHL kehittää ja valmistaa työkaluja puutarhaan, metsätalouteen ja maisemointiin. Tuotteita myydään vain valtuutettujen jälleenmyyjien kautta yli 1000 erikoisliikkeessä pohjoismaissa. Suomen pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Konsernilla on lähes 17 000 työntekijää noin 160 maassa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

akkukäyttöinen akkukäyttöinen pensasleikkuri akkukäyttöinen ruohotrimmeri akkukäyttöinen trimmeri akkukäyttöiset pihatyökalut akkukäyttöiset puutarhatyökalut kombityökalu oksasaha