MAINOS

Uusi suihkunautinto Hansgrohe Rainfinity

Kylpyhuone

Hansgrohe vie uusilla Rainfinity-suihkuillaan peseytymisen aivan uusiin ulottuvuuksiin. Rainfinity on alan johtavien experttien pitkän tuotekehittelyn uskomaton tulos.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Rainfinity on vaikuttava joka tavalla. Hiljainen, hieno ja runsas PowderRain-suihkumuoto tarjoaa ultimaattisen suihkunautinnon jopa 36 cm leveydeltä. Poikkeava design tuo suihkun kylpyhuoneen keskipisteeksi. Uudet materiaalit ja värit herättävät huomiota: grafiitinharmaa, alumiinista valmistettu suihkusiivilä yhdistettynä mattavalkoiseen tai kromiin. Käyttömukavuus, joka on viety aivan uudelle tasolle. 

Ultimaattinen suihkunautinto

Rainfinityn erityisen pehmeä ja laaja (yläsuihkuissa Ø 36 tai 25 cm, käsisuihkussa Ø 13 cm) PowderRain-suihku kietoo koko vartalon rauhoittavaan vesielämykseen. PowderRain-suihku on erittäin hienojakoinen ja siksi ihanan hellä iholle. Tuhannet mikrohienot pisarat ovat myös hiljaisia, ne eivät kohise eivätkä ropise. 

Kuluttajatestissä yhdeksän kymmenestä testaajasta oli sitä mieltä, että hansgrohen PowderRain on paras suihkukokemus koskaan (TRND kyselytutkimus 1.500 kuluttajalle, jotka testasivat tuotetta käytössä – 12/2018)! Rainfinity suihkuissa PowderRain on optimoitu ja jos mahdollista, vielä entistäkin nautinnollisempi.

Rainfinity-yläsuihkujen 3jet-malleissa on lisäksi keskitetympi Intense PowerRain -suihku, jolla shampoon huuhtelu onnistuu vaivattomasti sekä nauhamainen RainStream-vesiputoussuihku, jolla on miellyttävä rentouttaa jäykät hartiat. Rainfinity 3jet käsisuihkussa on myös intensiiivisempi PowderRain-suihku sekä lisäksi Mono-suihku. Käyttämällä kylmää vettä, tällä pistemäisellä vesimuodolla voit toteuttaa Kneipp-terapiaa kotonasi eli aktivoida ihon ja lihasten verenkiertoa.

Poikkeava design edelläkävijöille

Rainfinityn muotoilu poikkeaa totutusta, joten tämän suihkun valitseva kulkee trendien edelläkävijöiden joukossa. Piiloasenteisena seinään asennettavan yläsuihkun kulma on säädettävissä 10-30º. Näin jokainen voi säätää suihkun juuri oikeaan kulmaan tarpeen mukaan, erityisen kätevää vaikkapa silloin kun et halua kastella hiuksia. Yläsuihkun ilmettä hallitsee grafiitinharmaa suihkusiivilä, jonka kovera muoto ei ole pelkkä ulkonäkökysymys. Kaarevan muodon ansiosta suihkusuuttimien sijainti ja siten vedenvirtaus on optimoitu täydellisen suihkunautinnon tuottamiseksi. 

Piiloasenteiseen suihkukokonaisuuteen sopii myös uudenlainen hartioden korkeudelle asennettava, leveä suihku, jonka matta lasipinta toimii myös hyllynä suihkutarvikkeille. Suihkun ilme voidaan viimeistellä väreiltään ja muotoilultaan yhteensopivalla, lisävarusteena saatavalla hyllyllä.

Uudet materiaalit ja värit herättävät huomiota

Muotoilun lisäksi Rainfinityn uudet värit herättävät huomiota. Perinteisen kromin lisäksi Rainfinity-suihkujen värivaihtoehtona ovat mattavalkoinen ja myöhemmin syksyllä mattamusta, harjattu musta kromi, harjattu pronssi ja kiillotettu kulta. Nämä värit yhdistettynä alumiinista valmistettuun, grafiitinharmaaseen suihkusiivilään luovat todella näyttävän ratkaisun suihkuun.

Lisätietoja:

Hansgrohe

www.hansgrohe.fi

Hansgrohe Group on saksalainen hana- ja suihkuvalmistaja, joka on vuodesta 1901 valmistanut laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita kylpyhuoneisiin. Yritys on tunnettu ajan saatossa syntyneistä keksinnöistään kuten suihkutanko, ilmalla rikastettu sadesuihku, erilaiset säädettävät suihkumuodot, QuickClean-puhdistustoiminto ja vettä säästävä EcoSmart-teknologia, joilla tuodaan mukavuutta ja helppoutta arkeen.

Lähde: Mynewsdesk, kuva: Hansgrohe

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hansgrohe Hansgrohe Rainfinity kylpyhuone käsisuihku Rainfinity sadesuihku suihku suihkuhana