Uusi suomalainen huonekaluinnovaatio: Pöydästä parivuode muutamassa sekunnissa

SisustusTalo

Peräksiantamaton kehittelytyö palkittiin viikonloppuna, kun uusi huonekaluinnovaatio näki päivänvalonsa ja esiteltiin suurelle yleisölle Kevätmessuilla Helsingissä. Lanseeraus oli menestyksekäs ja esimerkiksi Oma Koti Valkoinen -blogi valitsi Tablebedin Kevätmessujen parhaaksi innovaatioksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tarina sai alkunsa siitä, kun Kemiönsaarelta kotoisin oleva Dine Renfors mietti, miten voisi käyttää kaksionsa neliöitä tehokkaammin.

 

– Vähensin kodistamme ylimääräisiä tavaroita ja huonekaluja. Pohdin, että kaksi eniten tilaa vievää huonekalua, sänky ja ruokapöytä, eivät ole koskaan samaan aikaan käytössä ja mietin, voisiko ne yhdistää samaan huonekaluun. Tästä syntyi idea tilaa säästävästä pöytävuoteesta.

Renforsin Kemiönsaaren lapsuudenkodin navetan vintillä alkoi innokas ideointi ja nikkarointi, kun hän kehitteli isänsä kanssa useita prototyyppejä etsiäkseen siihen ratkaisua.

 

Perusperiaatteet alkoivat olla selvät ja mukaan toimintaan tuli Renforsin lapsuudenystävä Johan Backas. Tuotetta viimeistelemään palkattiin muotoilutoimisto ED Design Oy ja lopulta uusi huonekaluinnovaatio valmistui myyntikuntoon. Ratkaisu pöydän ja parivuoteen yhdistämisestä on uusi ja yrityksellä on patentti vireillä useaan tekniseen oivallukseen liittyen.

 

Renfors ja Backas etsivät seuraavasi kumppania tuotteen lanseeraukseen ja saivat mukaan sijoitusyhtiö Leap Investors Oy:n, joka tuli myös auttamaan tuotteen brändäyksessä sekä myynnin organisoinnissa. Innovaatio sai nimekseen Tablebed, koska tarkoituksena on tehdä siitä kansainvälinen menestystarina. Kuluttajamyyntiäkin isompi potentiaali nähdään yrityspuolella.

– Uskomme, että tuotteella on erinomaiset mahdollisuudet menestyä b2b-puolella, koska se tuo asiakkailleen lisää bisnestä. Majoituskapasiteettia nostamalla yritykset voivat kasvattaa myyntiään ja Tablebed mahdollistaa sen suorastaan nerokkaalla tavalla. Tablebed sopii lyhytaikaista majoitusta tarjoaville yrityksille, huoneistohotelleille, lomahuoneistoille ja villoille, kertoo Matias Mäenpää Leap Investors Oy:stä.

 

Ensimmäinen isompi kauppakin on jo tehty, kun majoituspalveluja tarjoava Hiisi Homes Oy hankki kymmeniä Tablebedejä tänä vuonna valmistuviin uusiin asuntoihinsa. Lyhytaikaista majoitusta tarjova yritys otti Tablebedin mukaan mietintöihin jo asuntojen pohjaratkaisujen suunnitteluvaiheessa ja huomasi pystyvänsä sen avulla hyödyntämään neliöt tehokkaammin liiketoiminnassaan.

Katso video miten sänky muuttuu pöydäksi: https://www.youtube.com/watch?v=597_ynRy2QY

Lisätietoa Tablebedistä:
www.tablebed.com

Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:
Dine Renfors
Puh. 040 700 5223
dine.renfors@tablebed.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

parivuode pöytä Tablebed


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: