MAINOS

Uusi tähti suihkutaivaalle – hansgrohe Raindance E

Kylpyhuone

Neliskanttinen, elegantti, huomiota herättävä: hansgrohen uusien Raindance E -suihkujen suoraviivainen muotoilu ja laajat pinnat pitävät huolen siitä, että modernista kylpyhuoneympäristöstä ei puutu näyttäviä kohokohtia. Yhteistyössä Phoenix Design suunnittelutoimiston kanssa muotoilluissa suihkuissa yhdistyvät saksalainen insinööritaito, laadukkaat materiaalit ja erinomainen suihkunautinto.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Parannettua AirPower-teknologiaa

Hansgrohen AirPower-teknologia lisää veteen suuren määrän ilmaa tehden vesipisaroista erityisen runsaita ja pehmeitä. Raindance E suihkujen AirPower-suihkua on paranneltu entisestään, joten 30×30 senttimetrin kokoinen yläsuihku hemmottelee käyttäjäänsä nautinnollisella sadesuihkulla. Suihkun suuttimien sijoittelu suihkulautasessa on optimoitu. Keskellä suuttimet ovat lähempänä toisiaan, jotta shampoon huuhtelu hiuksista onnistuu tehokkaammin. Reunoilla suuttimet ovat väljemmin tarjoten rentouttavan suihkun hartioille.

Yläsuihkuja löytyy 30×30 cm koossa piiloasennuksena niin seinälle kuin kattoonkin. Mallistossa on myös 40×40 cm kokoinen, eleetön alaslasketun katon tasoon asennettava yläsuihku. Valittavana on myös vettä säästävät EcoSmart-mallit, joiden virtaama on vain 9 l/min. Suihkulautanen on helppo irrottaa puhdistusta varten.

Viimeistelty pienimpiä yksityiskohtia myöten

Uudet lasipintaiset Unica’E suihkutangot ovat näyttävä ratkaisu niin uusiin kylpyhuoneisiin kuin vanhan suihkutilan ilmeen päivittämiseen, leveä tanko peittää alleen vanhan tangon kiinnitysreiät. Suihkutangon pinta on viimeistelty korkealaatuisella ja arvokkaalla lasilla, jonka värivaihtoehtoina ovat kromi/peili, valkoinen ja musta. Tavanomaisen 90 cm korkean tangon lisäksi valikoimassa on näyttävä 150 cm korkea suihkutanko, joka asennetaan suihkuhanan viereen. Tämä mahdollistaa käsisuihkun pidikkeen laskemisen matalalle, juuri sopivalle korkeudelle perheen pienimmille. Muotokieleltään Unica’E suihkutangot sopivat hyvin yhteen kulmikkaiden Raindance E yläsuihkujen ja Metropol suihkuhanojen kanssa.


hansgrohe on saksalaisen Hansgrohe Groupin kylpyhuone- ja keittiöhanojen sekä suihkujen premiumbrändi.  hansgrohe-tuotteet ovat tunnettuja moderneista teknologioista, innovatiivisesta muotoilusta ja erittäin hyvästä toiminnallisesta laadusta ja ne ovat voittaneet lukuisia muotoilupalkintoja ympäri maailman. Yritys on tunnettu ajan saatossa syntyneistä keksinnöistään kuten suihkutanko, ilmalla rikastettu sadesuihku, erilaiset säädettävät suihkumuodot, QuickClean-puhdistustoiminto ja vettä säästävä EcoSmart-teknologia, joilla tuodaan mukavuutta ja helppoutta arkeen. hansgrohe tekee arjen hetkistä elämyksiä: hansgrohe. Meet the beauty of water.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hansgrohe Raindance E sadesuihku suihku suihkut yläsuihku