MAINOS

Uusi tehokas hiiliharjaton iskevä mutterinväännin RYOBI®:lta

Talo

Uusi ONE+™ HP hiiliharjaton iskevä mutterinväännin on tehokkain iskevä mutterinväännin, jonka RYOBI® on koskaan valmistanut. Lisäksi ONE+™ HP -tuoteperheen uusimpana lisäyksenä uusi hiiliharjaton 18V:n iskevä mutterinväännin toimii millä tahansa ONE+™-akulla! Samaa akkua voidaan käyttää yli 150 työkalussa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

ONE+™ HP hiiliharjaton iskevä mutterinväännin on tehokkain iskevä mutterinväännin, jonka RYOBI® on koskaan valmistanut. Äärimmäisen tehokas mekanismi tuottaa valtavan 1000 Nm:n kiristysmomentin ja 1600 Nm:n avausmomentin, jotka kykenevät hoitamaan vaativimmatkin kiinnityssovellukset. Suuren tehon ansiosta iskevä mutterinväännin sopii monenlaisiin käyttökohteisiin, olipa kyse sitten raskaista tee se itse -töistä tai raskaista mekaanisista laitteista. Se sopii myös ammattikäyttöön.

4 nopeusasetusta

4 vääntömomenttiasetusta parantavat hallintaa, kun mutterinväännintä käytetään eri tarkoituksiin. Autostop-asetus, joka on optimoitu autojen pyörämuttereiden kiristämiseen ja avaamiseen, estää kiristämästä muttereita liikaa.

Helppo hallittava

Kolmisäteinen LED-valo valaisee työskentelyalueen ja eliminoi varjot työskentelyn aikana. Hiiliharjaton moottori tarjoaa enemmän tehoa ja maksimoi käyttöajan. Työkalulla voi luottavaisin mielin vaihtaa auton renkaan tai käyttää sitä kiinnikkeisiin rakentaessa.

 

 

Teho: 18V
Moottori: Hiiliharjaton
Kiristysmomentti: 1000 Nm
Avausmomentti: 1600 Nm
Karan koko: 1⁄2″ neliökara
Nopeusasetukset: 4

 

Mutterinvääntimen kara

Tässä iskevässä mutterinvääntimessä on 1⁄2″ neliökara ja lukitusnasta, mikä varmistaa tiukan sopivuuden kaikkiin vakiomallisiin 1⁄2″ hylsyihin.

Miksi RYOBI®?

ONE+™ HP -tuoteperheen uusimpana lisäyksenä uusi hiiliharjaton 18V:n iskevä mutterinväännin toimii millä tahansa ONE+™-akulla! Samaa akkua voidaan käyttää yli 150 työkalussa, jotka kattavat kaikki tarpeet tee-se-itse-ja puutarhatöissä, sekä autonhuollossa.

RYOBI®-työkalut on suunniteltu kestämään ja ne on hinnoiteltu kilpailukykyisesti. Kolmen vuoden takuu varmistaa mielenrauhan.

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

mutterinväännin mutteriväännin Ryobi ONE+ väännin