MAINOS

Uusi tehokas, yläkahvallinen akkukäyttöinen moottorisaha STIHL MSA 220 TC-O

MökkiPiha

Uusi akkukäyttöinen ja yläkahvallinen STIHL MSA 220 TC-O -moottorisaha tekee vaikutuksen tehokkaalla moottorillaan, alhaisella tärinätasollaan ja innovatiivisella ohjauspaneelillaan. Akkukäyttöinen yläkahvallinen moottorisaha on tuoteryhmänsä tehokkain, ja se on kehitetty arboristeille ja puunhoidon ammattilaisille.

Jaa sosiaalisessa mediassa

↑ Akkukäyttöiselle STIHL MSA 220 TC-O -moottorisahalle on ominaista korkea suorituskyky ja kompakti koko, mikä tekee siitä ihanteellisen työkalun ammattimaiseen puunhoitoon. Kuva: STIHL

Kun MSA 220 TC-O lanseerataan, se on tehokkain akkukäyttöinen STIHL moottorisaha, jossa on yläkahva. Moottorisaha on suunnattu pääasiassa ammattilaisille, sillä yläkahvalliset STIHL moottorisahat on suunniteltu erityisesti ammattimaiseen puunhoitoon.

Akkukäyttöisessä moottorisahassa on useita käyttäjäystävällisiä yksityiskohtia, kuten elektroninen ohjauspaneeli 180° LED-näytöllä. Näyttö on työasennosta riippumatta helposti saatavilla ja varmistaa, että käyttäjällä on aina yleiskuva moottorisahan tilasta. Innovatiivinen aktivointipainike ja kaasuliipaisin ovat helposti saatavilla ja edistävät laitteen turvallista käyttöä.

↑ STIHL MSA 220 TC-O -moottorisahan elektroninen ohjauspaneeli takaa turvallisen ja mukavan käytön. 180 asteen LED-näytöltä käyttäjä saa tietoja moottorisahan tilasta. Kuva: STIHL

MSA 220 TC-O -moottorisahassa on vakiovarusteena 35 cm:n pituinen STIHL Light P04 -terälevy ja STIHL 3/8 ”Picco Super 3 (PS3) -talttahammasteräketju. Kompaktissa MSA 220 TC-O -moottorisahassa on tehokas moottori, jonka ansiosta se sopii keskikokoisten tukkien ja oksien sahaamisen lisäksi ihanteellisesti myös puiden latvojen hoitoon ja kuolleiden oksien poistoon. Helposti puhdistettava fleecesuodatin kerää sahanpurun ja pölyn, mikä pidentää sekä moottorin että elektroniikan käyttöikää.

Säädettävä öljypumppu mahdollistaa öljymäärän säätelyn tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Helpoissa puunhoitotehtävissä öljymäärän tasoa voidaan alentaa, mikä on sekä hyväksi ympäristölle että kustannustehokasta. Vaativassa käytössä, esimerkiksi puunkaadossa, öljymäärää voidaan jälleen kohottaa, mikä takaa korkean suorituskyvyn. MSA 220 TC-O on varustettu lisäksi öljyanturilla, joka ilmoittaa käyttäjälle kun öljytaso alkaa laskea.

– MSA 220 TC-O on erittäin tehokas akkukäyttöinen moottorisaha, joka kiihtyy nopeasti. Moottorisahan ketjunopeus 23 m/s takaa erinomaisen suorituskyvyn. Akkutekniikan ansiosta myös työympäristö on miellyttävämp ilman pakokaasuja, sanoo pohjoismainen tuotepäällikkö Mats Gustafsson, STIHL.

Kompaktissa akkukäyttöisessä moottorisahassa on STIHL AP -akkujärjestelmän 36 V:n litiumioniakku. Täyden suorituskyvyn varmistamiseksi suositellaan STIHL AP 300 S -akkua.

STIHL Connected

MSA 220 TC-O on helppo integroida pilvipohjaiseen STIHL Connected -järjestelmäratkaisuun. Älykäs laitekannan hallinta antaa käyttäjälle yksityiskohtaisen yleiskuvan muun muassa käyttöajasta, lataustilasta, tulevista huolloista ja taustatiedoista.

STIHL MSA 220 TC-O

Akku: Litiumioni, 36 (V)
Moottori: EC
Teho: 281 (Wh)
Paino (ilman akkua ja terävarustusta): 2,7 kg
Maks. ketjunopeus: 23 (m/s)
Äänenpaine, ääniteho: 96 (dB(A) / 108 (dB(A)
Tärinätaso vasen/oikea: 3,6 / 3,3 (m/s²)
Käyttöaika: 29 minuuttia (AP 300 S)
Terävarustus: Teräketju: STIHL 3/8″ Picco Super (PS3)
  Terälevy: STIHL Rollomatic E Light P04

Saatavana pohjoismaisilta STIHL jälleenmyyjiltä keväällä 2022.

STIHL, www.stihl.fi

STIHL tarjoaa laitteita ja tuotteita puutarhaan, metsätalouteen ja maisemointiin. Sertifioidut jälleenmyyjät tarjoavat kuluttajille ja ammattikäyttäjille akkukäyttöisiä puutarhakoneita, kuten robottiruohonleikkureita, pensasleikkureita ja ruohonleikkureita sekä painepesureita, moottorisahoja, raivaussahoja ja älykkäitä digitaalisia ratkaisuja. STIHL on maailmanlaajuinen konserni, joka pyrkii edistämään kestävämpää tulevaisuutta, ja sen avainsanoja ovat laatu ja turvallisuus. Konsernissa on noin 18 200 työntekijää. Pohjoismaiden pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja yritys toimii Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

akkujärjestelmä akkukäyttöinen moottorisaha akkutyökalut moottorisaha stihl