Uusi Thermacell Halo -hyttyskarkotin muuttaa käsityksen hyttysten torjunnasta

MökkiPiha

Uusi Thermacell Halo -hyttyskarkotin tarjoaa hajuttoman, näkymättömän, jatkuvan sekä ennen kaikkea tehokkaan suojan hyttysiltä ja sääskiltä. Perinteisten ilmaan suihkutettavien tai iholle levitettävien myrkkyjen sijaan se muodostaa laitteen ympärille luotettavan noin 20 m² suoja-alueen 10-15 minuutissa. Se on lähes hajuton, äänetön ja tekee hyttysten karkottamisesta turvallista, helppoa ja huomaamatonta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Olemme erittäin ylpeitä voidessamme tuoda Suomen markkinoille tämänkaltaisia uusia ja innovatiivisia sekä maailmalla palkittuja tuotteita, jotka tuovat laatua suomalaiseen ulkoilmaelämään. Haluamme ihmisten keskittyvän positiivisiin kokemuksiin ulkoilun yhteydessä, oli se sitten kotipihalla, mökillä, terassilla tai metsässä kun tarvitaan suojaa hyttysiltä, kertoo Proviter Oy:n toimitusjohtaja Mikko Lepistö.

Proviter on tuonut Thermacell -hyttyskarkottimia Suomeen vuodesta 2008. Nykyiset Thermacell -laitteet pysyvät edelleen valikoimissa ja uusi Halo tarjoaa lisävaihtoehdon pöydälle asetettavalle hyttyskarkottimelle. Modernin ulkonäön lisäksi Halo tarjoaa uuden pitkäkäyttöisen 48 tunnin long-life butaanijärjestelmän neljällä nestekaasupatruunalla (voidaan käyttää 1-4 patruunaa kerralla) sekä ”ZoneCheck” LED -indikaattorijärjestelmän, joka kertoo laitteen toimintatilan ja kaasun loppumisen.

Thermacell Halo -hyttyskarkotin voitti “Edison Award Gold Award” -palkinnon ”Koti & Henkilökohtainen Turvallisuus” -kategoriassa 20. huhtikuuta 2017, New Yorkissa järjestetyssä vuotuisessa gaalatilaisuudessa. ”The Edison Awards™” on yksi arvostetuimmista kunnianosoituksista erinomaisuudesta uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä, markkinoinnissa, muotoilussa ja innovaatiossa.

– Haluamme valistaa ihmisiä valitsemaan paremman ja tehokkaamman ratkaisun hyttysten karkottamiseen. Kaikki perinteiset keinot hyttystorjunnassa ovat epämiellyttäviä, eivätkä ne myöskään tehokkaasti estä hyttysiä tulemasta häiritsevän lähelle. Hajut, äänet, savut, DEET-myrkkyä sisältävät aerosolit, iholle levitettävät myrkyt, jne. Ei ihme, jos tekee mieli mennä suihkuun niiden käytön jälkeen. Thermacellin avulla voi yksinkertaisesti todeta, että mitkä hyttyset, Lepistö kiteyttää.

Thermacell Halo -hyttyskarkottimen ominaisuudet:

  • noin 20 m² hyttysvapaa vyöhyke vain minuuteissa
  • 48 tunnin long-life butaanijärjestelmä (käytä 1-4 kaasupatruunaa)
  • tehokas, lähes hajuton ja äänetön
  • ei sisällä DEET-myrkkyä
  • turvallinen, ei avoliekkiä
  • värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa ja ruskea
  • 100 % tyytyväisyystakuu

Lisätietoja:

Proviter Oy

www.proviter.fiwww.hyttyskarkotin.fi

Proviter Oy on vuonna 2005 perustettu maahantuontiyritys, jonka yksinkertaisena, mutta haasteellisena toiminta-ajatuksena on tuoda Suomen markkinoille uusia, innovatiivisia tuotteita, jotka tuovat laatua suomalaiseen ulkoilmaelämään. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat Thermacell -hyttyskarkottimet, Mosquito Magnet -hyttysansat, EGO Power + -puutarhakoneet, Tansun -terassilämmittimet sekä Victor tuholaistorjuntatuotteet.

Lähde: ePressi.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

hyttynen hyttysansa hyttyset hyttyskarkotin hyttysten torjunta hyttystentorjunta Thermacell


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: