MAINOS

Uusi, tilaan integroitava kehyksetön liukuovi

Sisustus

Mirror Line tuo markkinoille aivan uudenlaisen, sisustukseen integroitavan liukuovimalliston. RAJATON on upea, täysin kehyksetön liukuoviuutuus, joka vastaa kasvaneeseen kysyntään integroiduista kalusteista. Kehyksettömät, maalatut ovet ja kaapistot sulautuvat saumattomasti taustaseinään ja luovat yhtenäisen ilmeen kokonaisuudelle.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Harmoninen ja rauhallinen sävymaailma on monen tämän hetken sisustajan toivelistalla. Maanläheiset, murretut sävyt pitävät pintansa sisustustrendeissä, erityisesti seinäpintojen värivalinnoissa. Yhä useammin samaa sävymaailmaa halutaan jatkaa seinäpinnoilta myös huonekaluihin, varsinkin kaapistoihin. Mirror Linen kehittämä RAJATON on täysin uudenlainen MDF-liukuovikaapisto, joka voidaan sävyttää asiakkaan toiveiden mukaisesti vastaamaan esimerkiksi kodin seinäpintojen väriä. Ovien ja kaapistojen materiaali on maalattua MDF-levyä. Pinta on maalattu laadukkaalla pintamaalilla, joka kestää pitkään hyvännäköisenä naarmuuntumatta.

RAJATON on Mirror Linen ensimmäinen kokonaan kehyksetön liukuovi. Ilman kehyksiä liukuovet ja kaapistot muodostavat saumattoman harmonisen kokonaisuuden, jossa silmä lepää. Liukuoviin on saatavana myös levyn pintaan upotetut vedinkolot, jotka sulautuvat kauniisti oven pintaan viimeistellen ilmeen.

– Vastaavaa kokonaisuutta ei löydy vielä markkinoilta. RAJATON-tuotteessa yhdistyvät sekä kehyksetön liukuovi että mahdollisuus maalauttaa ovet ja kaapisto asiakkaan toivomalla sävyllä. RAJATON on tuotteena ainutlaatuinen, ja monipuolisesti räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin, kertoo Mirror Linen toimitusjohtaja Sinikka Saaranluoma.

Pohjoisen Harmonia -sävykokoelma viimeistelee kokonaisuuden

RAJATON-liukuovimalliston yhteydessä Mirror Line lanseeraa myös kehyksettömiin liukuoviin ja kaapistoihin tarkoitetun Pohjoisen Harmonia -sävykokoelman. Mallisto pitää sisällään kahdeksan valmista maanläheistä sävyä, jotka on valikoitu yhteistyössä sisustussuunnittelijoiden kanssa tämän hetken trendien mukaisiksi. Pohjoisen Harmonia -kokoelman inspiraationa on toiminut suomalainen luonto. Maanläheinen ja luonnollinen sävymaailma on saanut viitteitä niin suomalaisesta metsästä, järvistä kuin kauniin utuisista kesäöistäkin.

RAJATON on kotimainen Avainlippu-tuote, joka valmistetaan Mirror Linen tehtaalla Karijoella, Etelä-Pohjanmaalla. Mirror Line on valmistanut vuodesta 1994 lähtien liukuovia, kaapistoja ja lasiseiniä. Kaikki tuotteet tehdään mittatilauksena asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Mirror Line, mirrorline.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kehyksetön liukuovi liukuovi liukuovikaapisto liukuoviuutuus Mirror Line