MAINOS

Uusi Weber® SmokeFire STEALTH Edition -puupellettigrilli

Piha

Laadukkaista ja monipuolisista grilleistään tunnettu Weber täydentää SmokeFire-grillisarjaa. Uudet Weber® SmokeFire STEALTH Edition -puupellettigrillit tarjoavat älyteknologiaa, monipuolisuutta ja tyyliä grillaukseen. Tyylikkään kokomustan pinnan lisäksi ne on varustettu uudella WEBER CRAFTED -grillikehyksellä ja käytännöllisellä yövalolla.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Uudet ja innovatiiviset Weber® SmokeFire STEALTH Edition -puupellettigrillit tarjoavat monipuolisten toimintojensa lisäksi tyyliä grillaukseen. Sarjaan kuuluu kaksi eri kokoista puupellettigrilliä, pienempi EPX4 ja isompi EPX6, uudella kokomustalla muotoilulla. Monipuoliset SmokeFire-grillit mahdollistavat hitaan ja matalalämpöisen savustuksen 95 °C -asteessa ja lisäksi nopeasti kuumenevan grillausalueen – jopa 315 °C -asteeseen. Laajan lämpötilavälin ja grillausalueen ansiosta ne sopivat monipuoliseen käyttöön aina paistamisesta savustamiseen ja leipomiseen. Samassa grillissä valmistuu tasaisesti ja luotettavasti mehukkaita pihvejä, grillikylkiä, pizzaa, hampurilaisia tai jälkiruokia.

Kuten edeltävissä malleissa, myös näihin grilleihin on integroitu Weber Connect -teknologia, jonka avulla ruokien grillaaminen on entistä helpompaa. Se on älypuhelimeen yksityiskohtaisia ohjeita antava grillausopas, joka ilmoittaa mm. milloin pihvi tulee kääntää tai se on valmis tarjoiltavaksi. Älypuhelimesta näkee reaaliajassa jopa neljän eri ruoan lämpötilan. Grillausopas toimii mobiilisovelluksen avulla.

Uusi ominaisuus on mukana tuleva WEBER CRAFTED -grillikehys, joka mahdollistaa grillitarvikkeiden, kuten WEBER CRAFTED -parilan tai lasitetun pizzakiven, käyttämistä grillauksessa. Grillatessa pimeällä on mahdollista hyödyntää integroitua yövaloa, joka valaisee koko grillausalueen.

Sarjaan kuuluu myös omat puupelletit, jotka on valmistettu EU:ssa vastuullisesti hankitusta FSC-sertifioidusta puusta. Saatavilla on omena-, kirsikka-, pyökki-, leppä-, tammi-, hikkori- ja Grill Academy -sekoitukset. Puupelletit eivät sisällä täyteaineita, sillä ainoastaan aito maku ratkaisee Weber-grillauksessa.

  • SmokeFire EPX4 -puupellettigrilli, STEALTH Edition
    • Hinta noin 2 000 euroa (saatavilla kesäkuusta 2022 alkaen)
  • SmokeFire EPX6 -puupellettigrilli, STEALTH Edition
    • Hinta noin 2 300 euroa (saatavilla heinäkuusta 2022 alkaen)

Tulevat myyntiin weber.com ja hyvinvarustetuille jälleenmyyjille.

Weber, www.weber.com

Weberin historia alkoi grillauksen kotimaasta Yhdysvalloista, jossa ensimmäinen pallogrilli näki päivänvalon vuona 1952 – noin 70 vuotta sitten. Ensin pallogrilli valtasi Yhdysvallat, ja sitä mukaa kun valikoimaan lisättiin kaasugrilli, sähkögrilli ja erilaisia tarvikkeita, toimintaa laajennettiin muihin maihin. Weber-Stephen Nordic sai alkunsa Tanskassa vuonna 1990, ja Yhdysvalloissa toimiva emoyhtiö Weber-Stephen Product perustI Pohjoismaihin tytäryhtiön nimeltä Weber Scandinavia vuonna 2000. Toiminta levisi Tanskasta ensin Norjaan, ja vuonna 2004 myös Suomeen ja Baltian maihin, jolloin yrityksen nimeksi muutettiin Weber-Stephen Nordic.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

grilli pellettigrilli puupellettigrilli Weber älygrilli