MAINOS

Uusi Weber® Traveler -retkigrilli kulkee mukana seikkailusta toiseen

Piha

Laadukkaista ja tehokkaista grilleistään tunnettu Weber lanseeraa helposti kuljetettavan Weber® Traveler -retkigrillin, joka tarjoaa komeat puitteet maukkaiden retkiruokien valmistamiseen luonnonhelmassa. Kaasulla toimivalla retkigrillillä voi valmistaa monipuolisia grilliruokia missä vain.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Kotimaan matkailun lisääntyessä yhä useampi suuntaa veneilemään, ulkoilmaretkille tai löytää uuden harrastuksen matkailuautoilun parissa. Uusi Weber® Traveler -retkigrilli on suunniteltu niille, jotka rakastavat seikkailuja ja haluavat nauttia grilliruoista ollessaan poissa kotoa. Tuhansien intohimoisten grillaajien kanssa kehitetyllä retkigrillillä voi valmistaa useita grilliruokia jopa kahden tunnin ajan vain yhdellä pienellä kaasupullolla.

Weber® Traveler -retkigrillin kompakti koko ja muotoilu tekevät matkustamisesta helppoa. Se mahtuu taitettuna helposti auton tavaratilaan. Innovatiivinen, vain yhdellä kädellä taitettava ja nostettava runkorakenne on kiinnitetty grilliin, joten se on aina käyttövalmis. Grillin kansi lukittuu automaattisesti, kun grilli taittuu. Lisäksi rungossa on kestävät kumiset renkaat, jotta grillin kuljetus olisi helppoa vaativimmissakin maastoissa. Grilli vie vain vähän tilaa ja on helppo säilyttää.

Posliiniemaloitu kansi tarjoaa erinomaisen lämmönkestävyyden ja taltioinnin. Valurautainen ritilä varmistaa lämmön tasaisen jakelun isolla grillausalueella yhden polttimon avulla. Monipuoliseen käyttöön suunniteltu laaja lämpötilaväli on ihanteellinen niin pihvien grillaamiseen kuin pannukakkujen paistamiseen. Näppärä sivupöytä välinekoukuilla lisää toiminnallisuutta.

Weber® Traveler -retkigrilli on tulossa pian weber.com ja hyvin varustetuille jälleenmyyjille.

Hinta noin 470 euroa. 

Weber-Stephen Nordic, www.weber.com

Weberin historia alkoi grillauksen kotimaasta Yhdysvalloista, jossa ensimmäinen pallogrilli näki päivänvalon 1952. Ensin pallogrilli valtasi Yhdysvallat, ja sitä mukaa kun valikoimaan lisättiin kaasugrilli, sähkögrilli ja erilaisia tarvikkeita, toimintaa laajennettiin muihin maihin. Weber-Stephen Nordic sai alkunsa Tanskassa vuonna 1990, ja Yhdysvalloissa toimiva emoyhtiö Weber-Stephen Product perustI Pohjoismaihin tytäryhtiön nimeltä Weber Scandinavia vuonna 2000. Toiminta levisi Tanskasta ensin Norjaan, ja vuonna 2004 myös Suomeen ja Baltian maihin, jolloin yrityksen nimeksi muutettiin Weber-Stephen Nordic. 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

grillata grilli kaasugrilli retkigrilli Weber Weber® Traveler