Uusi yleiskone KitchenAid Artisan Black Tie Limited Edition

Keittiö

Värikkäistä yleiskoneista tunnettu KitchenAid tuo markkinoille ensimmäistä kertaa vuosittaisen rajoitetun erän himoittuja Artisan -yleiskoneita. Artisan Black Tie on KitchenAidin ensimmäinen yksivärinen yleiskone.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Uusi yleiskone on tämän ikonisen keittiövälineen kehityksen huipentuma, joka juhlistaa 85 erilaista saatavilla olevaa väri- ja viimeistelyvaihtoehtoa. Egmont Arensin vuoden 1937 suunnittelemasta yleiskoneesta inspiraationsa saanut keräilykohde on valmistettu laadukkaimmista mahdollisista materiaaleista, kuten valetusta sinkistä, satiinista sekä mustasta kromista. Viimeisen silauksen antaa upea, valurautamainen pinta.

Tämä uniikki yleiskone on tullut markkinoille elokuussa 2017, ja niitä myydään 1 000 Euroopassa ja vain 10 Suomessa. Jokaisen koneen erikoisvalmisteisesta koristereunuksesta löytyy sarjanumero, joka antaa tuotteelle erityisen henkilökohtaisen vivahteen. Lisäksi yleiskoneen mukana tulee muistoksi KitchenAidin keittiövälineiden vanhemman suunnittelupäällikön John McConnellin sekä vanhemman tuotantojohtajan Ken Hosslerin allekirjoittama kortti.

– Artisan Black Tie -yleiskoneen klassinen suunnittelu ja rohkea, kokomusta viimeistely tuo modernia ja hienostunutta kulmaa klassiseen yleiskoneeseen, sanoo McConnell.

– Pikkumustan tai klassisen smokin tavoin tämä kone on ajaton keräilykappale, joka ei koskaan mene pois muodista.

Rajoitettuun erään kuuluvan yleiskoneen mukana tulevat 4,8 litran ruostumaton teräskulho, musta päällystetty vispilä sekä taikinakoukku. Kaikki osat ovat konepestäviä ja yhtä lujia kuin perusmallinkin osat.

– KitchenAid on aina ollut tunnettu edelläkävijänä, joka piristää keittiötä kirkkain väriläiskin, lisää McConnell.

– Viimeisen kahden vuoden aikana olemme onnistuneesti laajentaneet sekä pienten että suurten keittiölaitteidemme tarjontaa kattamaan myös valikoiman uusia satiini- ja mattapintakäsittelyjä. Ne tuovat hillittyä, eleganttia sävyä sisustukseen.

Artisan Black Tie Limited Edition -yleiskone 4,8 litran kulholla ja kallistettavalla yläosalla on saatavilla Suomessa vain Stockmannilta hintaan 999 euroa.

Lähde: Cision News

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

keittiö keittiökoneet yleiskone


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: