Uusin Boråstapeter mallisto juhlistaa yksinkertaisuuden kauneutta

Sisustus

Arvostettu ruotsalainen tapettivalmistaja Boråstapeter on julkistanut uusimman mallistonsa Sense of Silencen yksityiskohdat. Malliston kaikki yhdeksän uudenlaista kuosia juhlistavat kaikkea kaunista ja yksinkertaista. Tapettimalliston designin kädenjälki on rentoa ja se luo kotiin vaikutelman unenomaisesta tunnelmasta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Sense of Silence – malliston kuosivalikoima on monipuolinen: täplikkäitä kivipintoja, hienoisesti hohtavaa pellavaa, tiheää lehvästöä, vesivärimäisesti tehtyjä kukka-aiheita ja pehmeästi piirrettyjä geometrisia kuvioita. Kaikille malliston tapeteille on luonteenomaista selvästi havaittava tyyneys ja hienovarainen lämmin fiilis.

– Sense of Silence on luotu heille, jotka hakevat elämäntyyliinsä aitoja asioita. Ihmisille, jotka elävät hetkessä ja arvostavat sitä, mitä heillä juuri nyt on. Meitä inspiroi halu heijastaa designiin tuo moderni ja lumoava mielentila ja mallisto on kuin täydellinen taustakangas sisustustyylille, jossa pidetään tärkeänä huolellisesti valittuja, hienovaraisia materiaaleja, suunnittelija Ulrica Hurtig kertoo.

Vaikka malliston perusluonne on selvästi pohjoismainen, siitä voi samanaikaisesti aistia tunnelman, joka toivottaa tervetulleeksi ja toimii upeana taustaelementteinä erilaisille, hyvin jännittävillekin sisustusideoille. Malliston tapetit ovat käyttökelpoisia sekä olo- että makuuhuoneissa mutta myös vaikkapa keittiössä.

– Kuten nimikin vihjaa, Sense of Silence leikkii tunteillamme. Sen mahdollistaa malliston monipuolisuus ja syvyys, jotka antavat siivet mielikuvitukselle. Näetkö kuvioissa hillittyä romantiikkaa tai vaikkapa modernia huvittelunhalua? Vastaus lienee jokaiselle henkilökohtainen, mutta meidän mielestämme Sense of Silence luo kaikkiin tiloihin lumoa, joka viipyy pitkään ajatuksissa ja sydämessä.

Myynti:

Sense of Silence -tapettimallisto tilaustuotteena K-Raudoissa. Suositushinta 42 euroa. 

Lisätietoja: 

Kesko / K-Rauta

www.k-rauta.fi


K-Raudassa autetaan niin kodin kunnostamisen ensikertalaisia kuin ammattilaisiakin onnistumaan rakentamisessa ja remontoinnissa mahdollisimman vaivattomasti. Laajin valikoima ja parhaat palvelut varmistavat, että projektisi onnistuu – niin kivijalassa kuin verkossakin. Sinua palvelee 139 uudistunutta kauppaa kattaen koko Suomen Tammisaaresta Ivaloon.

Kesko ja K-kauppiaat muodostavat K-ryhmän. K-ryhmä on Pohjois-Euroopan kolmanneksi suurin vähittäiskauppias ja se työllistää noin 45 000 henkeä. Kesko toimii päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Sen toimialat ja ketjut toimivat tiiviissä yhteistyössä kauppiasyrittäjien sekä muiden kumppaneiden kanssa. Keskon ketjutoimintaan kuuluu lähes 2 000 kauppaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Venäjällä, Valko-Venäjällä ja Puolassa. 

Lähde: Cision News

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Boråstapetter kuviotapetti tapetit tapetoida tapetoinnin pohjatyöt tapetointi tapetti tapetti mallisto tapettimallisto tapettiuutuudet


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: