MAINOS

Vallila tuo luonnon sisälle

Sisustus

Kurkkaa Vallilan upeaan uutuuskokoelmaan! SS17 Voimakkaita yhteyksiä -kokoelman keskiössä on luonto komeita kaupunkikuoseja unohtamatta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Vallilan ensi kevään ja kesän SS17 Voimakkaita yhteyksiä -kokoelma uhkuu luonnonrauhaa, lanseeraa uusia hehkuvia kaupunkikuoseja sekä upean ajattoman design-sarjan. Vallila tuo tekstiileillään luonnon sisälle: uutuuskokoelma on seikkailuretki ja sukellus syvälle suomalaiseen luontoon ja sielunmaisemaan.

vallila_ss17_naimakauppa_coatedfabric_loitsu_naimakauppa_fancy_curtain_riimu_rug_kielo_cushion_photographerhennasoronen_2

Vallilan kevät ja kesä 2017 piirtää kuvaa suomalaisuudesta: luonto ja sinivalkoiset kuosit ovat voimakkaasti läsnä. Kuvassa Naimakauppa-pöytäliina, Riimu-matto, Loitsu- ja Naimakauppa-verhot sekä Kielo-tyyny.

vallila_ss17_aamu-usva_curtain_oulu_bedset_kirppari_fabric_photographerhennasoronen

Suosituksi noussut terrakotta näkyy myös ensi kevään värimaailmasssa. Uutuuskokoelma sisältää yhteensä seitsemän uutta kaupunkikuosia eri puolelta Suomea. Kuvassa Aamu-usva-verho, Oulu-petivaatteet ja Kippari-kangas.

vallila_ss17_rajamailla_ajaton_tableware_rajamailla_tray_kuusimetsa_fabric_photographerhennasoronen

Keväällä Vallilalta tulee kaksi tuotesarjauutta: hillitty Ajaton-tekstiilisarja ja pehmeälinjainen Rehti-astiasto. Molemmissa sarjoissa on tarjolla eri kuoseja. Kuvassa Rajamailla- ja Ajaton-astioita, Rajamailla-tarjotin sekä Kuusimetsä-kangas.

vallila_ss17_alma_curtain_kielo_naimakauppa_alma_heinanteko_loitsu_cushion_photographerhennasoronen

Kokoelman keskiössä ovat luonto ja metsä. Kuvassa Alma-verho sekä Kielo-, Naimakauppa-, Alma-, Heinäntie- ja Loitsu-tyynyt.

vallila_ss17_drinkki_curtain_riimi_fabric_photographerhennasoronen_2

Sisustuksen ei tarvitse olla vakavaa! Kuvassa Drinkki-verho ja Riimi-kangas.

vallila_ss17_ysiviis_puijo_fabric_ysiviis_cushion_rug_photographerhennasoronen

Mitäpä olisi suomalaisuus ilman urheilua? Kuvassa Ysiviis- ja Puijo-kankaat sekä Ysiviis-matto ja -tyyny.

vallila_ss17_kuusimetsa_rajamailla_fabric_keitele_rug_ajaton_tableware_koivukuja_cushion_photographerhennasoronen

Kuvassa Kuusimetsä- ja Rajamailla-kankaat, Keitele-matto, Ajaton-astioita ja Koivukuja-tyyny.

Vallila on yksi valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -hankkeen yhteistyökumppaneista ja lahjoittaa Suomelle yhteensä 12 sisustusprojektikohdetta. Vallila järjestää muutoskohteille avoimen haun, ja valitsee kohteet tasapuolisesti. Haku aukeaa 1. joulukuuta 2016.

Kuvat: Henna Soronen / Vallila Interior

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.