MAINOS

Ekologisesti valmistettu suomalainen savupiippu

Lämmitys

Suomen Savupiipputeollisuus Oy on käynnistänyt piippuharkkojen valmistuksen Suomessa, Oulaisten Kivisenkankaan teollisuusalueella. Piippu on testattu T600-paloluokkaan ja se soveltuu kaikkiin tulisijoihin. Suomalainen savupiippu SSP-180 on ekologinen valinta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Piippuharkot koostuvat yli 90 prosenttisesti kierrätysmateriaaleista, jotka syntyvät lähialueiden teollisessa tuotannossa. Suomen Savupiipputeollisuuden tuotantoprosessi on täysin automatisoitu ja energiatehokas. Peltiosat ovat kotimaista tuotantoa nekin ja tulevat oulaistelaiselta Kontra Solutions Oy:ltä. Piippu on siis täysin suomalainen, ekologinen ja helppo asentaa. Piippupaketin mukana lähetetään kuvalliset asennusohjeet ja teknistä tukea voidaan tarvittaessa antaa myös puhelimitse.

Harkoista koottu piippu on kestävä, paloturvallinen ja CE-hyväksytty tuote. SSP-180 piipun hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin muiden vastaavien markkinoilla olevien tuotteiden.

Piippuharkkoja voi tilata suoraan tehtaalta, jälleenmyyjänä toimivan Hormex Oy:n kautta tai hyvinvarustelluista rautakaupoista.

Lisätietoja:

Suomen Savupiipputeollisuus Oy

 

www.sspt.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ekologinen hormi hormisto savupiippu savupiiput Suomen Savupiipputeollisuus