Fresh TL-DE korvausilmaventtiilit on suunniteltu ylläpitämään jatkuvaa ilmanvaihtoa

Talo

Fresh TL-DE -sarjan seinäventtiilissä on uusi ajaton design ja se on tarkoitettu ylläpitämään jatkuvaa ilmanvaihtoa asunnossa. Venttiilin ainutlaatuisen puhalluskuvion ja tehokkaiden suodattimien ansiosta korvausilma on vedotonta ja raikasta. Ilmamäärä on säädettävissä venttiilin kannen avauskulmaa muuttamalla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Fresh TL-DE -sarjan venttiileissä on tehokas kondensaatioeristys. Lisäksi ne on varustettu myrskysuojalla, joka varmistaa sen, että kovasta tuulesta huolimatta korvausilmaa tulee aina sopiva määrä. Valikoimaan kuuluu myös mallit, jotka vaimentavat ulkoa tulevaa ääntä. Venttiilin mukana tulee vakiosuodatin, lisävarusteena voi valita myös EU4-suodatusluokan siitepölysuodattimen, tai tehokkaamman FlimmerFilter -allergiasuodattimen, jonka suodatusluokka on EU7. Suodatin sijaitsee venttiilikanavan suulla suodatinkorissa, siksi sen vaihtaminen on helppoa, eikä pöly leviä huoneistoon.

Venttiilin erityinen muotoilu johtaa tuloilman vedottomasti huoneeseen. Venttiilin kannen muotoilu on moderni ja tyylikäs, ja haluttaessa sen voi yhdistää huoneen omaan värimaailmaan. Venttiilin kannen pinta on nimittäin käsitelty siten, että voit maalata tai tapetoida sen.

 

Lisätietoja:

Fresh Ab, part of the Volution Group

www.freshsuomi.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.