Keittiörenki parantaa keittiön hygieniaa

Keittiö

Unohda haisevat ja märät tiskirätit! Keittiörenki-tiskiliinateline parantaa keittiön hygieniaa, sillä siihen ripustetut tiskirätit kuivuvat hetkessä.

Keittiörenki-tiskiliinateline on suunniteltu ja tehty parantamaan keittiön hygieniaa. Tiskiliinat ovat yleensä haisevia, bakteeripitoisia ja vaikeita säilyttää. Keittiörenki-telineeseen voi ripustaa kuivumaan niin liinat, tiskiharjat kuin keittiöpyyhkeetkin. Rätit ja pyyhkeet kuivuvat hetkessä.

Tiskirättien ja talouspaperin tarve pienenee huomattavasti. Koekäytössä vähennys oli n. 70 %, joten renki hankkii hintansa nopeasti takaisin. Teräksinen runko voidaan kromata tai maalata minkä väriseksi tahansa. Nipsut, joihin rätit laitetaan roikkumaan, ovat ruostumatonta terästä.

Keittiörenki ripustetaan tiskikaapin ritilöihin. Sen voi nostaa myös kaapin ylempään ritilään esimerkiksi juhlien ajaksi. Jos kaapissa ei ole ritilöitä, telineen voi kiinnittää myös ruuveillla. 

kuulahti_tuotekuva_100mm kuulahti_tuotekuva_200mm

Keittiörenki-telinettä on kahta kokoa: 100 mm 17,80 € ja 200 mm 20,80 €. 

kuulahti_poytamalli

Pöytämalli soveltuu jokaiseen keittiöön ulkomaita myöten. Pöytämallia on saatavana mustana ja valkoisena. 27,90 € (sis. tiskiharjan ja -liinan).

Keittiörenki on suunniteltu Suomessa ja valmistus on myös kotimaista laatutyötä, joten sille on myönnetty Avainlippu-tunnus. 

Tilaa täältä >.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.