Kesäkeittiö kuntoon – näppärät apulaiset helpottavat ruuanlaittoa

KeittiöPiha

Kesäkeittiö täydentyy erilaisilla keittiövälineillä. Kanadalainen grillivalmistaja Napoleon on keskittynyt ruuanlaittoa helpottavien välineiden suunnitteluun ja valmistukseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kun keittiö siirtyy pihalle tai terassille, kannattaa hankkia kaikki tarvittava ruoanlaiton välineistö etukäteen. Kun saat kutsun grillausjuhliin, kaverin kesämökille tai jos mietit vaikkapa erikoista syntymäpäivälahjaa, mikä sen parempi kuin keittiövälineet, jotka toimivat niin ulkona kuin sisällä. Kaasuvalolla on monipuolinen valikoima kivoja kesäkeittiön apulaisia!

Napolenin tukevassa leikkuulaudassa on sivusta ulos vedettävät teräskulhot, jotka ottavat leikatut raaka-aineet vastaan edelleen kuljetuksen tai kypsennykseen.

Ruostumaton reunallinen Plancha-taso mahdollistaa nopean ja tarkan paistamisen erilaisille ruuille, kuten äyriäisille, suikaloiduille kasviksille ja ohuille lihaviipaleille.

Kalasaalis savustuu grillissä maistuvaksi annokseksi savustusputken avulla. Sen voi täyttää lempilastuilla, jotka tulevat paketissa mukana kätevinä annospusseina.

Käteviä paistilastoja ja ottimia on Kaasuvalon valikoimassa monia vaihtoehtoja.

Lue lisää: www.kaasuvalo.fi

 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Grillaus kesäkeittiö


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: