MAINOS

Kuinka hyvin tunnet juomavetesi?

Talo

Cartis O2PRO -vedensuodatin poistaa vedestä epäpuhtaudet, joten saat käyttöösi turvallista ja terveellistä hanavettä. Samalla suojaat kiinteistösi putkistoja – ja kylpyhuoneen kaakeleita – likaantumiselta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Miten hyvin tunnet juomavetesi? Unescon vuonna 2003 julkaiseman raportin mukaan Suomessa oli maailman paras veden laatu. Euroopan komission kertomuksessa juomaveden laadusta vuosilta 2008–2010 Suomi sijoittui 7 parhaan EU-valtion joukkoon. Vuonna 2015 talousvetemme oli parhaimmistoa EU:n 27:n jäsenvaltion joukossa suurten vedenjakelualueiden osalta. Pienten talousvesilaitosten osalta talousveden laatu ei useinkaan täyttänyt talousvesidirektiivin asettamia vaatimuksia. 

Talousvesiraportointiin on valittu vain 14 yksittäistä torjunta-ainetta. Näiden 14 yksittäisen torjunta-aineen osalta ei havaittu enimmäisarvoihin nähden poikkeavia torjunta-aineiden pitoisuuksia. Tutkimustiedon lisääntyessä näyttää siltä, että suomalaisessa talousvedessä esiintyy torjunta-aineita tai niiden aineosia sekä lääkejäämiä ja muita kemikaaleja.

Vedensuodatin poistaa epäpuhtaudet

Cartis O2PRO -suodattimella saat käyttöösi turvallista ja terveellistä talousvettä. Samalla suojaat kiinteistösi putkistoja likaantumiselta – ja kylpyhuonetta kalkkikerrostumilta! Cartis O2PRO -suodatin poistaa vedestä aktiivihiili-hopeasuodatusmenetelmällä epäpuhtaudet, kuten erilaiset kemikaalit, ympäristömyrkyt ja lääkejäämät.

Suodatettu vesi on pehmeämpää hiuksille ja iholle. Silti vesi on hyvinvoinnin lähde: siinä ovat tallella keskeiset kivennäisaineet, kuten kalsium ja magnesium.

Cartis O2PRO -vedensuodatin on mainio ratkaisu koko kiinteistöön:

  • ekologinen, toimii ilman sähköä,
  • poistaa vedestä kloorin ja epäpuhtaudet sekä
  • estää kalkkikiven muodostumisen.

Lisäksi laitteella on 8 vuoden takuu. Kahdeksan käyttövuoden jälkeen suodatinpatruuna vaihdetaan. Erityisen pitkä vaihtoväli perustuu hopean ja  aktiivihiileen yhdistämiseen, jolloin  suodattimessa ei voi kasvaa bakteereja tai mikrobeja. 

Pääkaupunkiseudulla suodattimien jälleenmyyntiä ja asennusta hoitaa Pakilan Putki Oy

Lisätietoja: www.confector.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

cartis confector vedensuodatin