Kurkkaa Vallilan uuteen mallistoon!

Sisustus

Vallilan syksyn ja talven 2017 kokoelmassa näkyy suomalaisen luonnon monimuotoisuus – kaupunkikuoseja unohtamatta! Katso kuvat ja inspiroidu!

Vallilan design ja muotokieli saavat inspiraationsa Suomen lumoavasta luonnosta. Pääosassa ovat metsä, peltoaukeat, ohran alaspäin taipuneet tähkät, lumihiutaleet ja nietokset, kukat ja suopursut sekä linnut joutsenista kuukkeliin.

Vallilan Syksy/Talvi 2017 -kokoelmassa näkyy suomalaisen luonnon vivahteikkuus ja tunteiden ja tunnelmien monimuotoisuus: iloa, seesteisyyttä, kuulautta ja runsautta. AW17-kokoelman värimaailma on johdettu havunvihreästä, tammenterhoista, lumihiutaleista, kuutamon sinestä, lumoavasta iltakajosta, välkehtivästä metsälammesta ja päivän rajapintahetkien levollisesta hämärästä.

Varvikko-astioita.

Vallila AW17-kokoelmassa on luonnon lisäksi kaupunki vahvasti läsnä. Kanavaranta- ja Kobenhavn-kankaat.

Lilja-, Ropina- ja Ohra-tyynyt. Ropina on yksi kuosi Mikko Laakkosen kanssa tehdystä yhteistyömallistosta. Viisi kuosia sisältävän erikoismalliston kuosien lähtökohtana ovat katkoviiva ja pistekatkoviiva.

Karhunkierros-, Kerttu-, Hiutale- ja Latu-kankaita.

Vallilan uudet mattokuosit ovat graafisia ja neutraaleja. Hiutale-, Kilke-, Vuoksi- ja Juhani-matot.

Heinankorjuu-, Koivukuja- ja Tiaiset-kankaita.

Kerttu-keittiötekstiilejä.

Kuutamolla-verhot, Varvikko-petivaatteeet, Ajaton & Varvikko -mukit

Vallilan syyskokoelman uutuustuotteet tulevat myyntiin Vallilan omiin myymälöihin, Vallila.fi-verkkokauppaan sekä jälleenmyyjille elokuussa 2017.

Kuvat: Henna Soronen / Vallila

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.