MAINOS

Lämpöä uusiutuvista energialähteistä – uudet lämpöpumput Vaillantilta

Lämmitys

flexoTHERM exclusive -lämpöpumppu soveltuu kaikkiin tarpeisiin. Vedenlämmityskäytössä lämpöpumppu kannattaa liittää johonkin Vaillantin tehokkaista kuumavesisäiliöistä. flexoCOMPACT exclusive -yksikkö on täydellinen ratkaisu kodin ja käyttöveden lämmitykseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Täydellinen lämmitysratkaisu joka tarpeeseen

Vaillantin flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive -lämpöpumput voi asentaa melkein mihin tahansa. Lämpöpumppu ei vie paljon tilaa, ja ovi on avattavissa vasemmalle tai oikealle.

flexoTHERM exclusive on lämpöpumppu, joka soveltuu kaikkiin tarpeisiin. Vedenlämmityskäytössä lämpöpumppu kannattaa liittää johonkin Vaillantin tehokkaista kuumavesisäiliöistä.

flexoCOMPACT exclusive -yksikkö on täydellinen ratkaisu kodin ja käyttöveden lämmitykseen. Yksikössä on sisäänrakennettu kuumavesisäiliö, ja se voidaan jakaa kahteen osaan kuljetuksen ja asennuksen helpottamiseksi.

Sopii lähes kaikkialle ja on helposti laajennettavissa. Lämpöpumput ovat ulkoasultaan pelkistetyn tyylikkäitä ja toimivia ja ulko- ja asennusmittojensa ansiosta helposti asennettavissa.

Vaillantin lämpöpumppuihin voi liittää helposti kuumavesisäiliön, aurinkoenergiajärjestelmän ja lämmön talteenottojärjestelmän.

hp14_12032_02

Vaillantin flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive -lämpöpumput

Älykäs ohjausjärjestelmä

Sääolot huomioiva älykäs multiMATIC VRC 700 -ohjausjärjestelmä varmistaa, että kompressorin käyttöjaksot ovat aina optimaalisia. Tällöin lämpöpumppusi käy vain silloin, kun se on tarpeellista. Ohjausjärjestelmän ansiosta lämpöpumpun käyttö on erittäin taloudellista.

Ohjausjärjestelmä näyttää maasta ilmaiseksi saadun energian määrän sekä tietoja tulolämpötilasta ja kuumavesisäiliön lämpötilasta. Kerätty energiamäärä näkyy myös elektronisella näytöllä, joten voit katsoa milloin tahansa, kuinka taloudellista ja ympäristöystävällistä käyttö on ja kuinka paljon kunakin kuukautena energiaa kertyy. Näyttö ilmoittaa lisäksi käynnistymismäärän ja käyttöajat.

flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive -lämpöpumpuissa on asumismukavuutta lisäävä Sound System -järjestelmä ja lämpöpumppujen kaikki komponentit on eristetty. Kaikki yksityiskohdat äänieristettyä runkoa ja ääntä vaimentavaa alustaa myöten on mietitty tarkkaan. 

flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive -lämpöpumppujen kierukkakompressoreilla on 10 vuoden takuu. Ne on varustettu erityisesti lämpöpumppuihin soveltuvalla EVI-tekniikalla, mikä takaa korkean jopa 65 °C:n tulolämpötilan. Kierukkakompressorin ansiosta lämpöpumpun hyötysuhde on erinomainen ja käyttökulut alhaiset myös kylmissä lämpötiloissa.

Pääominaisuudet

 • flexoTHERM exclusive- maa- tai ilma-vesilämpöpumppu: tehovaihtoehdot 5, 8, 11, 15 ja 19 kW
 • flexoCOMPACT exclusive- maa- tai ilma-vesilämpöpumppu 171 litran kuumavesisäiliöllä varustettuna: tehovaihtoehdot 5, 8 ja 11 kW
 • Ilma-vesilämpöpumpun kanssa asennetaan 1–2 aroCOLLECT-ulkoyksikköä halutusta tehosta riippuen
 • Sisäänrakennettu 9 kW:n uppolämmitin
 • Sääolot huomioiva ohjaus graafisella näytöllä
 • EVI-tekniikalla varustettu kierukkakompressori 10 vuoden takuulla
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pitkäikäinen lämmönvaihdin
 • Erinomaiset lämmitys- ja vedenlämmitysominaisuudet korkean jopa 65 °C:n tulolämpötilan ansiosta
 • Sound Safe system takaa hiljaisen käyttöäänen (alk. 37,4 dB (A))
 • Sisäänrakennettu 3-tieventtiili vedenlämmityksen varmistamista varten
 • Sisäänrakennettu sähköinen pehmokäynnistin
 • SCOP jopa 5,71
 • Vuotuinen energiatehokkuus jopa 214 %

composing16_53576_01

Lue lisää: www.honkoliini.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.