Multiheater Eco lämpöpumppu ottaa hukkalämmön hyötykäyttöön

Lämmitys

Costella Oy tuo lämmityslaitevalikoimiin uuden lämpöpumpun. Multiheater Eco tuo säästöjä käyttäen tilan ilmanvaihdon hukkalämpöä erittäin energiatehokkaasti hyväkseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Multiheater Eco lämpöpumppu ottaa hukkalämmön talteen tilasta ja siirtää sen ensisijaisesti käyttöveden lämmitykseen ja liikenevän lämmön talon lämmitysjärjestelmään. Samalla Multiheater Eco voi myös hoitaa tilan ilmanvaihdon. Sen erinomaisuus perustuu jatkuvaan toimintaan pienellä teholla, jolloin sen ei tarvitse vaihtaa kerralla ilmaa niin paljoa, että päälämmönlähteen tulisi korvata mahdollisesti syntyvää lämpövajetta.

Uutuuslaite voi tuottaa vuodessa yli 13 000 kWh lämpöenergiaa sekä käyttöveteen että vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään lämpökertoimen ollessa jopa 4.

Se voidaan asentaa minne tahansa talossa josta on helppo vetää putket käyttövesivaraajalle tai tarvittaessa lämmityskattilalle tai lämmitysvaraajalle. Pistotulppaliitäntä on valmiina ja se tarvitsee vain yhden 10A sulakkeen (400W).

Ilmanvaihtoliitännät ovat laitteen päällä. Tuloilma voidaan ottaa vapaasti vaikka suoraan laitteen päältä tai mistä tahansa poistokanavasta. Jos talossa on LTO-kone, otetaan ilma sen jäteilmakanavasta. Kylmä poistoilma, josta Multiheater on ottanut lämpöenergian talteen, johdetaan ulos.

Laite sopii niin painovoimaisella ilmanvaihdolla oleviin vanhoihin taloihin, huippuimurilla ja talotuulettimella varustettuihin kuin myös koneellisella lämmöntalteenotolla varustettuihin taloihin. Se on erinomainen lisäapu lämmitykseen kaikille joilla on talossa vesikiertoinen lämmönjakojärjestelmä, eli patterit, lattialämmitys tai ilmalämmitys joka lämpenee öljyllä, sähköllä tai maakaasulla tai muulla palavalla polttoaineella.

Edullinen hinta (alle 2 000 €) ja pieni kulutus mahdollistavat lyhyen takaisinmaksuajan.

Lisätietoja:

Costella Oy

puh. 05 366 4155

www.costella.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

lämpöpumppu lämpöpumput


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: