Retro-taskulamppu tulee takaisin!

KeittiöPiha

Muistatko tämän taskulampun? Airamin retro-taskulamppu ja termospullo palaavat markkinoille Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa

↑ Retro-taskulamppu palaa alkuperäisissä väreissä: punaisena, sinisenä ja vihreänä. 12 €

Monet muistavat lapsuudestaan litteäparistoisen taskulampun. Airamin retro-taskulamppu palaa takaisin Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi – nyt lampun voimanlähteenä toimivat AA-paristot ja valonlähteenä LED. 

Taskulampun lisäksi Airam juhlii satavuotiasta Suomea juhlatermoksella, joka on saanut inspiraationsa perinteisestä Airamin punaisesta termospullosta. Juhlatermoksen korkki on valmistettu aidosta korkista, mutta teräksinen ulkokuori ja lasinen sisusta ja sen myötä erittäin hyvä lämmönpitävyys ovat samat kuin punaisessa klassikkotermoksessa. 

Airamin punaista termospulloa valmistettiin mustana sotavuosien aikana Lääkintävoimien käyttöön. Termoksen mattamusta väri ja poimutettu teräskuori ovat edelleen ajankohtaisia. Airamin juhlatermos (0,7 l) 20 €.

www.airam.fi

Airam on yksi Suomi 100 -hankkeen virallisista yhteistyökumppaneista. Juhlavuoden kunniaksi Airam haluaa tuoda valolla iloa kaikkien suomalaisten arkeen. Rakkainta Suomea -kampanjalla esitellään tarinoita Suomesta ja suomalaisista niin arkena kuin juhlanakin – yhdessä tavallisten suomalaisten kanssa. 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.