Säädä kodin valaistus helposti: uusi Phillips LED-lampun himmennin

Sisustus

Syksyn pimetessä aikaa vietetään yhä enemmän sisätiloissa. Enää et tarvitse erillistä himmennintä löytääkseksi oikean valaistuksen lukemiselle, päivälliselle tai rennolle koti-illalle. Philips Lighting on lanseerannut SceneSwitchin, LED-lampun, jonka valoa säädetään kodin nykyisillä kytkimillä. 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kodin valaistus on tärkeää päivien muuttuessa lyhyemmiksi. Siksi Philips Lighting kehitti SceneSwitchin, LED-valon, jossa on kolme eri valaistusastetta. Käytä kotonasi olevia valokatkaisijoita vaihtaaksesi valoja ja muuttaaksesi värilampötilaa. Erillistä asennusta tai teknistä asiantuntemusta ei tarvita. E27-kantaiselle lampulle valaistusteho on seuraavanlainen: 

  • Kirkkaan lämmin valo (100 % valoteho vastaa 60 watin hehkulamppua (2 700 K)) 
  • Luonnollisen lämmin valo (40 % valoteho vastaa 25 watin hehkulamppua (2 500 K)) 
  • Kodikkaan hämärä valo (10 % valoteho vastaa 8 watin hehkulamppua (2 200 K)) 

Kolme valaistusasetusta erilaisia tilanteita varten 

Ensimmäisellä painalluksella Philips SceneSwitch säteilee kirkasta valoa, joka sopii erityisesti kotitehtävien ja muuhun keskittymistä vaativaan tekemiseen. Valokatkaisinta uudelleen painamalla kirkas valo muuttuu luonnollisen lämpimäksi. Kolmannella kerralla valo muuttuu pehmeän mukavaksi, täydelliseksi perjantain koti-illalle. 

Ei hankalaa asennusta 

Toisin kuin monet markkinoilla olevat himmentimet, uusi Philips SceneSwitch ei vaadi sähkö- asentajaa. Kierrä vain vanha lamppu valaisimesta pois ja vaihda tilalle Philips SceneSwitch. Lampussa on sisäänrakennettu muistikortti, jonka avullaSceneSwitch muistaa viimeksi käytetyn valon. Kun valo sytytetään uudelleen 6 sekunnin sisällä, se vaihtaa seuraavaan sävyyn, muuten se aloittaa alusta.

Philips SceneSwitch lyhyesti: 

  • Jopa yli 15 000 tuntia elinikää 
  • Alhainen energiankulutus (E27-kantainen kuluttaa energiaa 8 W 100 %:n valoteholla) 
  • LED-polttimot ovat saatavana E27-, E14- sekä GU10-kannalla 
  • Suositushinta: 12,95 euroa 
  • Verkko: SceneSwitch

Katso video!

Lisätietoja: 

Philips Lighting 

www.lighting.philips.fi

Philips Lighting (Euronext Amsterdam ticker: LIGHT) on globaali toimija valaistustuotteiden, -järjestelmien ja -palveluiden alalla. Innovaatiot luovat arvoa asiakkaille, tarjoavat rikkaita käyttäjäkokemuksia ja parantavat elämänlaatua. Yritys toimii sekä ammatti- että kuluttajamarkkinoilla ja on johtava esineiden internetiä (IoT) kotien, rakennusten ja julkisten tilojen valaistuksessa hyödyntävä yritys.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

himmennin himmentää kodin valaistus led-lamppu led-lampun himmennin valaistus


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: