Säästä satasia – valitse vettä säästävä suihku ja hana

KeittiöKylpyhuone

Valitse vettä säästävä suihku ja pesuallashana, niin voit säästää jopa satoja euroja vuosittaisissa energiakuluissa. Sisusta kylpyhuone esimerkiksi Hansgrohen vettä säästävillä Rainmaker Select EcoSmart -suihkuilla ja PuraVida-pesuallashanoilla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

↑ Hansgrohen suihkuja ja hanoja on saatavana vettä säästävinä malleina.

Kaikki me kulutamme päivittäin runsaasti vettä niin kylpyhuoneessa, suihkussa kuin keittiössäkin, keskimäärin 155 litraa päivässä. Myös energiaa kuluu suuria määriä veden lämmittämiseen. Ei siis ole aivan sama, millaiset vesikalusteet kotiin hankimme. Vettä säästävä suihku ja hanat auttavat säästämään sekä vesi- että energialaskussa jopa satoja euroja vuodessa.

Esimerkkilaskelma nelihenkisen perheen veden- ja energiankulutuksesta. Vaihtamalla käsisuihku 9 litraa kuluttavaan suihkuun perhe säästää vuodessa yli 400 euroa vesi- ja sähkölaskussa.

Voit laskea oman säästöpotentiaalisi osoitteessa www.hansgrohe.fi/säästölaskuri. Vettä säästävän käsisuihkun voit ostaa rautakaupasta ja vaihtaa sen suihkuusi tuossa tuokiossa itse. 

EcoSmart-mallit kuluttavat vettä vain 9 l/min

Saksalainen hana- ja suihkuvalmistaja Hansgrohe on vettä säästävien suihkujen ja hanojen pioneeri, joka on yli sadan vuoden ajan kulkenut ekologisen kehityksen kärjessä. Hansgrohen suihkujen vettä säästävät EcoSmart-mallit kuluttavat vettä vain 9 litraa minuutissa. Tämä tarkoittaa säästöä sekä kulutetun veden määrässä että säästöä veden lämmittämiseen käytettävässä energiassa.

Ja mikä parasta, Hansgrohen vettä säästävät Raindance-suihkut tuntuvat runsaalta vähäisestä veden kulutuksesta huolimatta! Tämä on erityisen AirPower-teknologian ansiota. Veteen sekoitetaan ilmaa, joka tekee vesipisaroista runsaita ja pehmeitä. Voit siis nauttia suihkuttelusta hyvällä omalla tunnolla! 

Hansgrohe Raindance Select E 120 EcoSmart -käsisuihku kuluttaa vettä vain 9 litraa minuutissa.

Lue lisää: Hansgrohe

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

energiansäästö hana hansgrohe käsisuihku pesuallashana suihku vettä säästävä suihku


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: