Sisustustrendien ytimessä: värilliset radiaattorit

Lämmitys

Vuoden 2017 sisustustrendejä voi mainiosti soveltaa myös kodin lämmityksessä. Purmon radiaattorimallistoissa on 71 väriä, joista varmasti löytyy kaikille sopiva sävy – kuten huippuajankohtainen roosa tai trendikäs beige.

Lämmityslaitteet eivät enää ole pelkästään funktionaalisia osia kodin sisustuksessa. Nyt ne ovat myös selkeä osa kodin uniikkia visuaalista ilmettä. Huonekaluissa, tekstiileissä ja sisustuksen muissa yksityiskohdissa näkyvät sisustustrendit pätevät myös radiaattoreihin. Tätä tarkoitusta varten Purmo tarjoaa mallistoilleen kokonaiset 71 eri väriä.

1. trendi – Yhtenäinen värimaailma

Sävy sävyyn maalatut seinät, ovenkarmit ja katot luovat harmonisen kokonaisuuden. Radiaattorikin maalataan samalla värillä kuin seinä, vain hieman kiiltävämmäksi. Näin saadaan aikaan tehokas kokonaisuus.

2. trendi – Erilaiset vaaleanpunaiset

Roosat sävyt jatkavat vuoden 2017 värikartoissa. Vaihtoehtoja on loputtomasti, maanläheisestä roosasta kirkuvan amingonpinkin kautta harmaalla murrettuun vaaleanpunaiseen. Harkiten valittu roosa radiaattori taitaa olla herkullisin mahdollinen valinta skandinaavisen vaalealle ja harmaalla sävytetylle seinälle juuri nyt.

3. trendi – Lempeät luonnonsävyt

Luonnonläheiset sävyt eivät ole unohtuneet. Lämpimät beiget ja ruskeat luovat kodikkaan tunnelman helpommin kuin pelkkä valkoinen valkoisella. Esimerkiksi kermanvärinen radiaattori nousee kauniisti esiin vaaleasta seinästä ja sopii vaalean sisustustyylin tunnelmaan olematta kuitenkaan kalsea.

Lisätietoja:

Rettig Lämpö Oy

www.purmo.com/fi/

Rettig Lämpö Oy myy ja markkinoi radiaattoreita, konvektoreita, sähkölämmittimiä ja pyyhekuivaimia tuotemerkillä Purmo. Purmo on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan ja toimintavarmuudestaan. Yritys on osa Rettig ICC:tä, joka on Euroopan johtava radiaattoreiden valmistaja työllistäen 3 000 henkilöä.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

lämmitys patteri patterilämmitys radiaattori radiaattorit sähkölämmitys


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: