MAINOS

Teri-Talot mukana Årets Hus Sverige 2016 -finaalissa

SisustusTalo

Teri-Talot kisaa ainoana suomalaisena talona Årets Hus Sverige 2016 -finaalissa. Teri-Talot osallistuu kilpailuun Cubo-talolla, joka rakennettiin Seinäjoen asuntomessuille.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Teerijärveltä kotoisin oleva Teri-Talot kisaa ainoana suomalaisena talonrakentajana Årets Hus Sverige 2016 -tittelistä. Teri-Talot on yksi kilpailun kahdeksasta finalistista. Kilpailun järjestää Ruotsin suurin talo-opas Allt om Villor & Hus. Teri-Talot osallistuu kilpailuun Cubo-talolla, joka rakennettiin Seinäjoen asuntomessuille.

– Cubo korostaa sitoutumistamme vastaamaan tulevaisuuden asiakkaiden ainutlaatuisiin tarpeisiin rakennuksissamme, Teri-talojen toimitusjohtaja Ulrika Ahlbäck kertoo.

terassi_ulospain

Osittain lasitettu terassi tarjoaa lisää oleskelutilaa.

Cubo – tyylipuhdas ja moderni viimeistä piirtoa myöten

Kilpailun järjestäjä, Allt om Villor & Hus, kuvailee Cubo-talo näin: – Tuomaristo ihastui oikopäätä tähän upeaan taloon, jonka designia rakastavat Laura ja Elias ovat rakentaneet itselleen ja kahdelle lapselleen. Teri-Talojen Cubo on tyylipuhdas ja moderni viimeistä piirtoa myöten. Modernin julkisivun takaa paljastuu keittiön, olohuoneen ja ruokailutilan valoisa ja tilava yhdistelmä. Valtavat ikkunat laskevat runsaasti päivänvaloa sisään, ja suuri, osittain lasitettu terassi tarjoaa lisää oleskelutilaa. Ainutlaatuinen ja suorastaan fantastinen talo perheelle, joka kaipaa hieman erilaista ja joka lisäksi pitää moderneista linjoista.

1

Suuret ikkunat tuovat paljon valoa sisälle.

ÅRETS HUS 2016 -kilpailu

ÅRETS HUS keskittyy uusiin, kauniisiin, Ruotsissa rakennettaviin taloihin, joissa on fiksuja pohjaratkaisuja, ympäristöystävällisiä materiaaleja, tyylikkäitä julkisivuja ja energiatehokkaita rakenteita.

Allt om Villor & Hus järjestää ÅRETS HUS -kilpailun nyt viidennen kerran. Kiinnostus kilpailua kohtaan on ollut suurempaa kuin koskaan aiemmin, ja kilpailu kasvaa koko ajan suuremmaksi. Tuomaristo valitsee kahdeksan finalistia kilpailuun ilmoittautuneiden joukosta. Kilpailun lopullinen voittaja valitaan yleisöäänestyksellä – äänestää voi täällä. Äänestysaikaa on lokakuun 2016 loppuun, ja voittaja julistetaan helmikuussa 2017 Stockholm Furniture Fair -messuilla.

4

Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtä suurta tilaa.

tyohuone_vaaka

Moderni ja tyylikäs mustavalkoinen sisustus jatkuu läpi talon.

tyton_huone

Lastenhuone on saanut piristystä punaisesta väristä.

leikkimokki

Lasten leikkimökki on yhdenmukainen talon tyylin kanssa.

1970­-luvulla perustetulla Teri­-Talot Oy:llä on 100 vuoden kokemus pohjanmaalaisesta talonrakentamisesta. Koska uuden talon tulisi tuntua heti omalta kodilta, jokainen Teri­talo on sekä ulkonäöltään että ominaisuuksiltaan juuri sellainen, kuin tulevat asukkaat ovat toivoneet. Teri-Talot tunnetaan vahvasta osaamisestaan ja pitkästä kokemuksestaan, jotka takaavat korkean laadun. Jokainen Teri­talo onkin ensiluokkaisista materiaaleista valmistettu kestävä kokonaisuus. Periaatteena on, että rakentamastaan talosta on voitava olla ylpeä ja siinä voisi myös itse asua.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.