MAINOS

Laadukkaat lasitetut ulkohuoneet Byggmaxin valikoimaan

Piha

Pihan ja terassin tuunaaminen ovat tällä hetkellä kuuminta trendiä. Byggmaxin laadukkaiden lasitettujen ulkohuoneiden avulla pihaunelmien toteuttaminen on nyt helpompaa ja edullisempaa kuin koskaan. Byggmaxin tarjoamat kokonaisratkaisut toimitetaan kätevästi kotiovelle ja ne on helppo asentaa paikoilleen itse.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Rakennustarvikekauppaketju Byggmax valtaa jälleen uusia tuotealueita, kun se tuo valikoimaansa laadukkaita lasitettuja ulkohuoneita pihaunelmien toteuttamista varten.

– Uudet tuotteet ovat luonnollinen jatkumo Byggmaxin valikoimaan: laadukkaita ja huolella valittuja, edullisia rakennustarvikkeita tee-se-itse-henkisille kotinikkareille. Valmiin ulkohuonepaketin voi tilata suoraan verkkokaupastamme, jossa on tarjolla erilaisia valmiita vaihtoehtoja. Toinen jo suosituksi osoittautunut vaihtoehto on varata Byggmaxin asiakaspalvelusta aika Byggmaxin myymälään, jossa voimme asiakkaan kanssa räätälöidä hänelle sopivan paketin huomattavasti laajemmasta tilausvalikoimasta ja erilaisista varusteluvaihtoehdoista. Byggmax toimittaa tuotteet suoraan asiakkaan kotiin tai kesämökille, minkä jälkeen tee-se-itse-nikkari kokoaa tuotteen itse valmiiden ohjeiden mukaisesti. Näin voimme tarjota edullisemmat hinnat, kertoo Byggmax Suomen maajohtaja Aleksi Virkkunen.

Lasitetut ulkohuoneet jokaiseen tarpeeseen ja vuodenaikaan

Uutuusvalikoimassa on kattava valikoima lasitettuja ulkohuoneita, joista löytyy sopiva kaikenlaisiin taloihin omakotitaloista mökkeihin ja huviloihin. Mallit sopivat niin 1900-luvun alun vanhoihin huviloihin kuin tämän päivän moderneihin omakotitaloihin, kaikkiin sääolosuhteisiin ja jokaiseen vuodenaikaan. Katettu ja lasitettu ulkohuone tuo toivottua lisätilaa ja rentouttavan oleskelupaikan vuoden ympäri.

Käyttökauden mukaan mukailtava lasitettu ulkohuone, 14,5 m²

Vapaasti seisova ulkohuone, josta on mahdollista valita käytön mukaan eri vuodenajoille sopiva ratkaisu. Tämän tuotteen eri vaihtoehdot ovat kesä, jatkettu kesä sekä kevät­–syksy. Kesämalli sopii lämpimimpään vuodenaikaan, jatkettu kesä on hieman paremmin eristetty, jossa kauden voi aloittaa hieman aiemmin ja jatkaa pykälän pidempään. Kevät–syksy-malli sopii nimensä mukaisesti oleiluun suuren osan vuodesta. Lämmön eristyksen takaavat eristetympi ja paksumpi lasi sekä paksumpi, 32 mm kennomuovikatto.

Hinta: alkaen 4290 euroa. Verkkokauppatuote.

Verkkokaupan tuotevalikoima on nähtävissä kokonaisuudessaan osoitteessa www.byggmax.fi >

Lisäksi Byggmax on pystyttänyt ulkohuoneen esittelymallin Espoon, Oulun, Pirkkalan ja Raision myymälöihin. Esittelymallin avulla asiakkaalla on mahdollisuus tutustua henkilökunnan opastuksella mm. erilaisiin ovimalleihin, ulkohuoneen vahvaan liimapuurakenteeseen, sadevesijärjestelmään ja kennomuovikattoon. Kaikissa Byggmaxin myymälöissä esitellään verkkokaupan valikoimaa laajempi tilausvalikoima, jonka avulla asiakkaalle voidaan räätälöidä juuri hänen tarpeitaan vastaava ratkaisu.

Henkilökohtaisen esittelyajan voi varata Byggmaxin asiakaspalvelusta, 0753 25 29 46 (pvm/mpm), ma–pe: klo 9:00–17:00, tai asiakaspalvelu@byggmax.fi.

Tuotevalikoiman laajentuminen liittyy yrityskauppaan, jossa Byggmax osti laadukkaista ja edullisista piha- ja puutarhatuotteistaan tunnetun ruotsalaisen Skånska Byggvarorin. Skånska Byggvaror on perustettu vuonna 1965 ja kehittynyt postimyyntiyrityksestä vakiintuneeksi verkkokauppatoimijaksi, jolla on yli kuusi miljoonaa verkkokävijää vuosittain. Tee se itse -markkinoilla toimivan Skånska Byggvarorin tuotevalikoimaan kuuluu esimerkiksi lasitetut ulkohuoneet sekä kasvihuoneet.

Byggmax myy rakennustarvikkeita kuten puutavaraa, lattioita, kipsilevyjä, sementtiä, ikkunoita, ovia ja maaleja sekä ammattilaisille että kotinikkareille. Byggmaxin liikeideana on tarjota asiakkailleen laadukkaita rakennustarvikkeita järkevään hintaan. Byggmaxilla on myymälät Espoossa, Jyväskylässä, Kangasalla, Lahdessa, Oulussa, Pirkkalassa, Porissa, Porvoossa, Raisiossa, Seinäjoella, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla.

Lisätietoja:

Byggmax

www.byggmax.fi

Vuonna 1993 perustettu rakennustarvikekauppaketju Byggmaxilla on 119 myymälää eri maissa: 76 myymälää Ruotsissa, 30 Norjassa ja 13 Suomessa. Byggmaxin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 4,1 miljardia kruunua (SEK) ja konserni jatkaa vahvaa kasvuaan. Byggmaxin liikeideana on tarjota laadukkaita rakennustarvikkeita järkevään hintaan. Kaikissa myymälöissä oleva ns. Drive In -piha mahdollistaa erityisesti painavien tavaroiden lastaamisen suoraan autoon tai peräkärryyn, mikä tekee Byggmaxissa asioimisesta helppoa ja tehokasta. Byggmax on listautunut Tukholman pörssiin vuonna 2010.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.