Uudenlainen kodin ohjaus- ja turvajärjestelmä

Talo

Celotron Supreme on turva-alaa mullistava älykäs hälytinlaite, jota käytetään helppokäyttöisellä älypuhelinsovelluksella.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Celotron Supreme -järjestelmä poikkeaa käytännössä joka saralla markkinoilla jo olevista laitteista. Laitteen käyttö ja varsinkin käyttöönotto on tehty Supremessa niin helpoksi ja nopeaksi, että se onnistuu vaivatta jokaiselta. Asennukseen tarvitaan ainoastaan Android- tai Apple-puhelin, ja ohjelmisto neuvoo loput.

Kansainvälisesti tunnetun designtoimiston suunnittelemien tuotteiden muotoilussa on otettu uudenlaisen, tyylikkään ulkonäön lisäksi huomioon useita toiminnallisia seikkoja, jotka mm. helpottavat asentamista ja mahdollistavat tuotteille pitkän elinkaaren.

Laatuun on panostettu

Laitteen ja sen varusteiden laatuun onsatsattu ennennäkemättömän paljon kaikilla osa-alueella. Celotronille tuttuun tapaan järjestelmään on pakattu suuri määrä edistyksellisiä ominaisuuksia: ääntä, automatiikkaa, ohjauksia ja mittauksia. Laite jopa keskustelee teräväpiirtoisten valvontakameroiden kanssa. Laitteeseen kytkettävät kamerat välittävät pelkän perinteisen still-kuvan lisäksi myös HD-tasoista livevideota sekä ääntä. Käyttäjä pystyy samalla applikaatiolla katsomaan verkon yli jopa usean päivän liikkeentallennukset laitteen muistista.

Celotron Supreme -järjestelmään voidaan lisätä jopa 99 langatonta lisälaitetta, jossa ainoana rajoituksena on maksimissaan kahdeksan kameraa. Celotron Supreme -keskusyksikkö on LCD-näytöllinen, vain hieman kämmentä isompi (16 x 11 x 2 cm), joka sekin on uutta ja erikoista turva-alalla.

Järjestelmä voidaan helposti asentaa seinälle tai säilyttää vaikkapa pöydällä. Laitteen tyylikäs, graafinen näyttö toimii myös kalenterina sekä kellona. Laitteessa on myös kätevä herätyskellotoiminto.

Paniikkihälytys ja sähkölaitteiden ohjaus

Laitteeseen on piilotettu monta älykästä ja ennen näkemätöntä toimintoa, näistä yksi on ns. ”väkivaltapaniikkihälytys”. Järjestelmästä saa lähtemään paniikkihälytyksen, jos se pudotetaan lattialle tai kaadetaan väkivaltaisesti. Hälytysviestin lisäksi järjestelmä puhuu Suomea soittaessaan hälytyksen tapahtuessa ja neuvoo samalla, mitä voit sillä hetkellä tehdä.

Supremen fiksut ”seuraa minua” -toiminnot mahdollistavat erilaisia automaattisia  ohjauksia. Voit sytyttää esimerkiksi valot käytävään tai laittaa kahvinkeittimen päälle – kaikki tapahtuu automaattisesti, vaikkapa sängystä ylös noustessa.

Laitteella voidaan helposti ohjata langattomasti kodin sähkölaitteita. Lämmityksen ohjaus onnistuu on/off-tyyppisesti tai laitteen sisään rakennetulla termostaatilla. Ohjausten toteuttaminen on helppoa mm. pistorasiaan laitettavilla välireleillä. Laitetta voidaan käyttää jopa vanhusten ja lasten valvontaan. Saatavissa on mm. ranneke, jossa on ns. paniikkinappi.

Antureiden ja minkä tahansa laitteen lisääminen järjestelmään tapahtuu niin yksinkertaisesti, että käyttäjä valokuvaa älypuhelinapplikaatiolla lisättävän tuotteen takana olevan QR-koodin ja kirjoittaa sen jälkeen tälle ohjelmaan lisätylle tuotteelle nimen = valmista tuli.

Kaikki järjestelmän toiminnot ovat nyt ensimmäistä kertaa maailmassa ns. älysovelluksessa – myös laitteen täydellinen ohjelmointi. Celotron Supremen applikaatio toimii ilman erillisiä palvelimia, joten valmistajasta tai internetyhteydestä riippuvaisia ongelmia ei tule.

Celotron Supreme-peruspakkaus sisältää akkuvarmennetun, gsm-toimisen, näytöllisen keskusyksikön, jossa on tyylikäs kosketusherkkä etupaneeli, kaksi kauko-ohjainta, kaksi langatonta ovimagneettia sekä yhden innovatiivisen, langattoman liiketunnistimen ns. kuula-jalalla.

Lisätietoja:

Celotron Oy

www.celotron.com/supreme

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kodinohjausjärjestelmä kodinohjauslaite kodinturva kodinturvajärjestelmä turvalaite turvallisuus


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: