Uusi Estetic -hanavalikoima Gustavsbergiltä

Kylpyhuone

Gustavsberg esittelee nyt uuden hanavalikoiman uudessa Estetic -sarjassa. Jon Eliasonin muotoilemat Estetic -sarjan saniteettikalusteet on esitelty jo aiemmin. Uusien hanojen väreinä ovat kromi, musta ja mattavalkoinen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Saniteettikalusteet ovat saaneet hyvän vastaanoton, ja niitä on saatavana kiiltävän valkoisena, mattavalkoisena ja mustana. Hanasarja on luonnollinen lisäys tuoteperheeseen, jonka tuotteet yhdessä luovat ainutlaatuisen ja modernin vaikutelman sekä pieneen että suurikokoiseen kylpyhuoneeseen, kertoo Rebecca Duvemyr, Villeroy & Boch Gustavsbergin PR- ja viestintäpäällikkö.

Lyijytöntä kauneutta

Estetic -sarjan uusi hanavalikoima jatkaa samalla linjalla. Hanat ovat lyijyttömiä ja niissä on ympäristöä säästäviä ominaisuuksia, kuten kätevä eco-toiminto, joka mahdollistaa energiansäästön muun muassa hanan yksilöllisesti asetettavan enimmäisvirtaaman avulla. Koko sarjan muotokieli on orgaaninen.

– Me Gustavsbergillä olemme aina työskennelleet löytääksemme uusia ratkaisuja kestävämpään tuotantoon ja tuotteidemme käyttöön. Tiedämme, että ympäristö ja muotoilu voivat kulkea käsi kädessä ja Estetic -sarjassa olemme jälleen todistaneet tämän.

Joustavuutta erikorkuisilla hanoilla

Pesuallashana on saatavana perinteisenä ja hieman korkeampana mallina, joka sopii tason päälle asennettavan pesualtaan kanssa sekä keittiöhanaksi. Suihkuhanassa on lisäksi Safe Touch -toiminto, joka minimoi hanan etupuolen lämpenemisen.

Kylpyammehanan vaihdinjuoksuputki sopii kaikkiin Gustavsbergin termostaattihanoihin. Uusi Estetic -hanasarja tulee myyntiin kevään 2016 aikana.

Hinta

  • Pesuallashana (kromi) 218€
  • Pesuallashana (musta ja mattavalkoinen)352€
  • Pesuallashana, korkea juoksuputki (kromi)317€
  • Pesuallashana, korkea juoksuputki (musta ja mattavalkoinen)527€
  • Termostaattisuihkuhana, suihkuliitäntä alapuolella (kromi)273€
  • Termostaattisuihkuhana, suihkuliitäntä alapuolella (musta ja mattavalkoinen)464€
  • Termostaattisuihkuhana, suihkuliitäntä yläpuolella (kromi)273€
  • Termostaattisuihkuhana, suihkuliitäntä yläpuolella (musta ja mattavalkoinen)464€
  • Kylpyammehanan juoksuputki (kromi) 107€
  • Kylpyammehanan juoksuputki (musta ja mattavalkoinen) 181€

Lisätietoja:

Villeroy & Boch Gustavsberg AB

www.gustavsberg.com

Villeroy & Boch Gustavsberg AB kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kylpyhuonetuotteiden valmistajiin. Konsernin kaksi tuotemerkkiä Gustavsberg ja Villeroy & Boch kattavat kaikki kylpyhuonetuotteet, kuten WC-istuimet, pesualtaat, hanat, kalusteet, kylpyammeet ja Wellness-ammeet. Gustavsberg-konsernin omistaa saksalainen Villeroy & Boch AG, joka on eräs Euroopan suurimmista kylpyhuonekalusteiden valmistajista.

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.