MAINOS

V33-remontointimaali uudistaa kotisi ilmeen

Sisustus

Colornovan laajasta tuotevalikoimasta löytyy korkealuokkainen V33-remontointimaali kodin remontointiin. Kodin vaikeiden ja työläiden pintojen remontointi voidaan nyt suorittaa kätevästi maalaamalla V33-remontointimaaleilla ilman pohjamaalia tai vanhan pintakäsittelyn poistoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tuotevalikoimaan kuuluu puu-, muovi-, parketti-, laminaatti-, kaakeli- ja kivipinnoille tarkoitettuja maaleja niin kuiviin kuin kosteisiinkin sisätiloihin, seinille, katoille, kalusteille sekä lattioille. V33- remontointimaalit ovat vesiohenteisia, alhaisilla VOC-arvoilla (2-6gr/L) olevia tuotteita, joiden raaka-aineet ovat laadukkaita. Maalien peittävyys, kulutuksen- ja iskunkesto sekä lähes hajuton koostumus ovat näiden tuotteiden ehdottomia myyntivaltteja – muutamia mainitaksemme.

Tuotteet ovat kiinnostavia jo siksi, että V33 tuotevalikoima soveltuu vähemmän maalaavallekin ihmiselle ja vaikealle pinnalle, joka voi muuten olla kallis remontoida, kuten kylpyhuone ja keittiö.

Koska tuotteet ovat laadukkaita, ne toimivat juuri niille tarkoitetuille pinnoille, niiden käsittely on helppoa ja lopputulos on satiinisen kaunis ja kestävä.

Valikoiman kiinnostavimmaksi tuotteeksi on osoittautunut maali kaakelilattioille. Sarjassa olevat muutkin tuotteet yksinkertaistavat etenkin haastavien pintojen maalaamisen onnistuneella lopputuloksella. Maalit eivät vaadi pohjamaalia tai vanhan maalin ja lakan poistoa. V33-maalit tarttuvat aiemmin maalatulle tai lakatulle puulle ja metallille, lasitetulle kaakelille, lattiakaakelille, muovipinnalle ja MDF/melamiinille. Tuotteet kestävät myös jatkuvaa kulutusta ja pesua sekä hylkivät likaa.

V33 remontointimaaleja on saatavilla K-rauta- ja Rautia-ketjussa kautta maan.

v33-kalustemaali-valkoinen v33-lattiakaakelimaali

Runsaasti käyttökohteita

Kalustemaali

  • Keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, komerot, pöydät, tuolit, työtasot ja ovet, puu-, metalli- ja muovipinnat

Lattiamaali puulle

  • Parketti-, puu- ja laminaattilattioille, aiemmin lakatulle ja maalatulle puulle

Lattialakka

  • Uusille ja aiemmin lakatuille parketti- ja puulattioille, myös kalusteille

Paneelimaali

  • Puhtaalle, lakatulle ja maalatulle paneelille, MDF-paneelille ja PVC-pinnoille

Kaakelimaali seinille

  • Lasitetulle ja lasittamattomille seinäkaakelille ja klinkkerille, lasille, graniitille ja marmorille

Kaakelimaali lattialle

  • Kaikille lasitetuille ja lasittamattomille lattialaatoille ja klinkkereille, myös graniitille ja marmorille ym. kivilaaduille

Lisätietoja:

Colornova Oy

www.colornova.fi | www.v33.fi

V33 on ranskalainen perheyhtiö, joka on perustettu 1957. V33 nimi sai alkunsa lattialakasta, jonka kovuus on 33 % lasin kovuudesta. Tuotetta valmistetaan edelleen ja se tunnetaan yhtenä kestävimpinä lakkoina lattiapinnoille. V33 on tänä päivänä Ranskan johtava maali- ja pintakäsittelyaineiden valmistaja. V33 valmistaa yli 20 000 korkealuokkaista tuotetta niin sisä- kuin ulkokäyttöön ammattilaisille ja kuluttajille V33-, Libéron-, Cecil-, Plastor- ja Diamantine Expert-tuotemerkeillä. Voimakkaasti kasvava valmistaja tuo markkinoille joka vuosi yli 2 000 uutta tuotetta, joista osan löydät Suomesta V33- ja Libéron-tuotemerkeillä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

maalata maali remontoida remontti sisustusmaali