Vedenkestävä kylpyhuonekaluste

Kylpyhuone

Usein kylpyhuonekaluste kestää hyvin kosteutta muttei vettä. Metalliset kylpyhuonekalusteet ovat sen sijaan vedenkestäviä, ja ne ovat nyt kasvava trendi kylpyhuonealalla! Svedbergs laajentaa valikoimaansa tämän erityisen kestävän materiaalin suuntaan: vuoden 2017 aikana uusi kalustesarja Intro lanseerataan kaikissa Pohjoismaissa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Svedbergsin Intro-kylpyhuonekalusteet valmistetaan galvanoidusta teräksestä, joten ne kestävät kovia otteita ja vettä. Materiaali kehitettiin alun perin autoteollisuuden käyttöön. Kalusteet käsitellään sinkki-rautapinnoitteella, minkä ansiosta materiaali kestää korroosiota erityisen hyvin. Käsittelyn ansiosta myös väri kiinnittyy pintaan paremmin.

– Meillä on vankka kokemus metallisten tuotteiden valmistuksesta. Svedbergs sai aikoinaan alkunsa juuri peltikalusteista, Stefan Svensson Svedbergsiltä kertoo.

Pieneen kylpyhuoneeseen

Intro sopii pelkistetyn muotoilunsa ansiosta pieneenkin tilaan. Kaluste on saatavilla leveyksissä 45, 50 ja 55 cm, syvyys 35 cm. Kuten muutkin Svedbergsin kalusteet, myös Intro valmistetaan Svedbergsin omalla tehtaalla Dalstorpissa. Intro tuodaan markkinoille kevään 2017 aikana.

Lue lisää: www.svedbergs.fi

Svedbergs aloitti toimintansa peltisepänverstaana 1920 ja alkoi valmistaa uudentyyppisiä peilikaappeja vuonna 1962. Seitsemänkymmentäluvulla Svedbergs aloitti kylpyhuonekalusteiden valmistuksen ja kahdeksankymmentäluvulla tämän päivän suuntauksen; kehittää, valmistaa ja markkinoida täydellistä kylpyhuonetta tuotemerkillä Svedbergs. Yritys on Pohjolan johtavia kylpyhuonekalusteiden valmistajia ja kehittää jatkuvasti valikoimaansa vastaamaan kuluttajien tarpeita kylpyhuoneissa. Emoyhtiö Svedbergs i Dalstorp AB toimii Dalstorpissa, Västergötlannissa, missä suurin osa tuotannosta tapahtuu.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

kylpyhuone kylpyhuonekaluste kylpyhuonekalusteet


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: