MAINOS

Vallila yllättää neutraaleilla sävyillä ja pukee klassikot raikkaisiin uutuusväreihin!

Sisustus

Vallila on tunnettu rohkeista ja värikkäistä kuoseistaan, joihin suunnittelijat ammentavat vaikutteita luonnosta ja ympäristöstä. Nyt valikoimassa on Vallilan klassisten ja räväköiden kuosien lisäksi vaaleita ja neutraaleita yksivärisiä sävyjä. Vallila panostaa yhä enemmän vastuullisuuteen materiaaleissaan ja on tuonut myyntiin ensimmäiset kierrätysmuovista valmistetut tuotteet. Vuoden 2020 teemana onkin yllätyksellisyys ja vastuullisuus.

Jaa sosiaalisessa mediassa

↑ Makeba-kuosisia pyyhkeitä saa raikkaan sinivalkoisena, pirteän oranssina ja rauhallisen harmaana.

Vallilasta tulee usein ensimmäisenä mieleen rohkeat kuviot ja värikkäät kankaat. Kevään uutuksien teemana onkin kotimaan luonto kukkaloistoineen ja kevään 2020 kokoelma sisältää noin 80 uutuuskuosia ja uusintapainosta eri värityksillä. Klassikkoverho, Howard Smithin suunnittelma Makeba, on koristanut koteja jo vuodesta 1968 lähtien ja se on saanut uusintapainoksessa yllensä tyylikkään oranssin värin, joka toimii minimalistisessakin sisustuksessa upeana aksenttina. Samaa Makeba-kuosia on nyt myös pyyhkeissä, jotka sopivat niin skandinaavisen vaaleaan kuin dramaattisen tummaan kylpyhuoneeseen tuomaan ripauksen
retrohenkistä raikkautta.

↑ Keittiötekstiileitä on saatavilla myös pelkistetyn yksivärisinä.

Klassikoita ja viileän vaaleaa

Makeba-kuosin tapaan, uusintapainos on tehty myös suomalaisen tekstiilitaiteilija Marjatta Metsovaaran suunnittelemasta jännittävästä Kiira-kuosista. Makuuhuoneeseen saa näyttävyyttä Kiira-klassikkokuosilla, rauhallisen harmaassa sävyssä, niin vuodevaatteina kuin pimentävinä verhoina. Kevään kokoelma yllättää myös neutraaleilla tuotteilla, kuten valloittavan vaaleilla keittiötekstiileillä, jotka sopivat boheemin räiskyvälle kokkaajalle yllättäväksi yksityiskohdaksi, mutta myös skandinaavisen vaalean sisustuksen jatkumoksi.

↑ Howard Smithin Makeba-kuosi on klassikko jo vuodesta 1968, nyt verhoa on saatavana hehkuvan oranssissa värissä. Suomalaisen tekstiilitaiteilija Marjatta Metsovaaran Kiira-kuosi toistuu makuuhuoneen lakanoissa ja pimennysverhoissa.

Vastuullisuus on vuoden 2020 kantava teema

Vallila panostaa vahvasti vastuullisuuteen ja kasvattaa jatkuvasti vastuullisesti tuotettujen materiaalien osuutta tuotteissaan. Vallila onkin jäsen kahdessa vastuullisuutta edistävässä järjestössä, Better Cotton Initiativessa (BCI) sekä Business Social Compliance Initiativessa (BSCI). BCI kehittää puuvillan tuotantotapoja ja vähentää viljelyn ympäristövaikutuksia. Vallila on sitoutunut vastuullisemman puuvillan hankintaan tämän ohjelman kautta. BSCI puolestaan kehittää sosiaalista vastuuta ja parantaa työolosuhteita kansainvälisissä toimitusketjuissa.

Yli 90 prosenttia Vallilan tekstiilituotteista on Öko Tex -sertifioituja, mikä tarkoittaa, että tuotteet ovat turvallisia käyttäjille sekä haitta-aineettomia. Vallila suosii myös kiertotalouden periaatteita ja on tuonut myyntiin kierrätetystä PET-muovista valmistetut tuotteet. Vallilassa vastuullisuus tarkoittaa ihmisten ja ympäristön kunnioittamista. Nämä periaatteet ulottuvat niin tuotteisiin, työntekijöihin, hankintaketjuun kuin ympäristöön.

↑ Unelmanpehmeä Saaristo-matto on valmistettu kierrätetystä PET-muovista. Mattoa on saatavilla jälleen maaliskuussa 2020

Vallilan kevätmallisto on myynnissä Vallilan yhdeksässä omassa myymälässä, Vallila.fi-verkkokaupassa sekä jälleenmyyjillä. Hintatiedot vallila.fi

vallila.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kierrättää kierrätys klassikko klassikot kuosi kuosit Vallila vastuullisuus