Vallox-tuotteille Avainlippu-merkki

Talo

Loimaalaisen Vallox Oy:n valmistamille ilmanvaihtokoneille ja -liesikuvuille on myönnetty Avainlippu-merkki. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä merkki kertoo, että tuotteet on valmistettu Suomessa ja ne työllistävät Suomessa. Vallox Oy valmistaa ilmanvaihtojärjestelmiä lähes 50 vuoden kokemuksella.

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Avainlipun saaminen on meille kunnia. Tuotekehityksen ja valmistuksen lisäksi kotimaisuus on vahvasti mukana tuotteidemme koko elinkaaren ajan, sillä tekninen tuki toimii niin ikään Loimaan tehtaalta käsin. Se palvelee asiakkaitamme samoin kuin laaja kotimainen jälleenmyyjä- ja huoltoverkosto, kertoo Vallox Oy:n markkinointipäällikkö Elina Paavilainen.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Avainlippu-merkin saamisen ensisijainen kriteeri on, että tuote on valmistettu Suomessa. Lisäksi niiden kotimaisuusasteen on oltava yli 50%. Vallox Oy:n ilmanvaihtokoneet ja liesikuvut valmistetaan Varsinais-Suomessa, Loimaalla. Yritys työllistää tällä hetkellä noin 150 henkilöä. Vallox käyttää kotimaisia komponentteja ja alihankkijoita aina, kun se on mahdollista.

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimusten mukaan niin kuluttajat kuin yrityspäättäjät tuntevat merkin lähes 100-prosenttisesti. Suomalaisista kuluttajista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti. Myös yrityspäättäjistä näin sanoo lähes puolet (47%).

– Kotimaisen tuotteen hankinta koetaan vastuullisena tekona, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia. Avainlippu-merkkiin liitetään positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta ja työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä omista arvoistaan asiakkaille ja muille sidosryhmilleen, Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu sanoo.

Vallox Oy:n ilmanvaihtokoneet tunnetaan luotettavina, laadukkaina, toimintavarmoina ja ennen kaikkea energiatehokkaina. Kaikilla Vallox-ilmanvaihtokoneilla on lisäksi Eurofinsin (ent. VTT) myöntämä energiasertifikaatti ja jokainen tuote testataan valmistusprosessin aikana.

– Viime vuosina olemme panostaneet erityisesti tuotteidemme ääniteknisiin ominaisuuksiin, mm. investoimalla omaan äänilaboratorioon. Tuotekehityksemme on suomalaista osaamista parhaimmillaan, muotoilee Vallox Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Korja.  

Vallox Oy, vallox.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

ilmanvaihto ilmanvaihtojärjestelmä ilmanvaihtokone liesikupu liesituuletin vallox


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: