MAINOS

Värisilmän uusi Atlantis-laattamallisto hehkuu tarunhohtoista aistikkuutta

Kylpyhuone

Tarun mukaan salaperäinen Atlantis oli ennen mereen vajoamistaan paratiisimainen valtakunta, jonka arkkitehtuuriin ja paratiisimaiseen ilmapiiriin meren jumala Poseidonkin oli ihastunut. Atlantis-laattamallisto on kuin inspiraationsa lähde – tyylikäs ja eteerisen kaunis.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Jokainen Atlantis-laatta on oma, yksilöllinen taideteoksensa. Neutraalit beigen ja hiekan sävyt elävät pinnoilla ja luovat kokonaisuudesta luonnollisen, mutta kuitenkin omaleimaisen.

Atlantis sopii laajan kokovariaationsa puolesta monenlaisiin tiloihin ja eri käyttötarkoituksiin. Näillä eläväpintaisilla laatoilla luot tiloja, joissa on ripaus mystiikkaa.

Smoke on marmorimaisen harmaa, ilmentäen tuhkamaista, elävän pinnan tyylikkyyttä.

Sand taittaa lämpimään beigeen, kuultavan meriveden pohjassa hehkuvan hienon hiekan tavoin.

Kun rakastat kirkasta, mutta kuitenkin hillittyä pintaa, on vaaleana hohkaava kuu – Moon – sinun valintasi.

Värisilmä, varisilma.fi

Värisilmä-ketju on johtava sisustuksen pintamateriaaleihin erikoistunut valtakunnallinen ketju. Väritukku Oy toimii Värisilmä-myymälöiden keskusliikkeenä, joka vastaa ketjun tuotevalikoimista, varastoinnista ja logistiikasta sekä tuotteiden markkinoinnista. Väritukun omistavat yksityiset Värisilmä-myymälät. Värisilmästä saa tutkitusti Suomen parasta palvelua: Kaupan Liiton ”Asiakastyytyväisyys palveluihin Suomessa 2019” -tutkimuksessa Värisilmä sai ykkössijan rautakauppojen alalla.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

laatta laattamallisto lattialaatta Värisilmä