Viisi tuoteuutuutta Colornovalta

Sisustus

Colornova tuo markkinoille viisi, helppokäyttöistä viimeistelytuotetta, joilla tuunataan ja päivitetään kodin kalusteisiin muodikas, uusi ilme. Uuteen tuoteperheeseen kuuluvat: Chalky Finish Kalustemaali, Metallic Finish Kalustemaali, Kalustelakka, ja Kalustevaha. Tuotteet ovat ekologisia, vesiohenteisia, hajuttomia ja hyväksyttyjä lasten leluille.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tuunaa ja ehosta vanhat kalusteet Rust-Oleum Kalkkimaaleilla.

Rust-Oleum Chalky Finish Kalustemaalit ovat korkealuokkaisia, hajuttomia, vesiohenteisia, riittoisia (14m²/L) ja mikä tärkeintä, edullisia ja helppoja työstää. Lisäksi tuotevalikoima on täydellinen, valikoimista löytyy pohjalle tummaa, vaaleaa, värikästä ja neutraalia, jopa kultaa ja hopeaa, sekä pinnan viimeistelyyn väritöntä mattapintaista lakkaa tai väritöntä luonnonvahaa.

Rust-Oleum Kalkkimaalin idea on siinä, että vanha lakattu tai maalattu kaluste saisi uuden ilmeen nykypäivän trendien mukaan ilman hiontaa ja pohjamaalia. Rust-Oleum Chalky Finish Kalustemaali on täydellinen tapa päivittää sekä vanhojen että uusien kalusteiden ulkonäköä. Helppo levittää joko siveltimellä tai telalla suoraan vanhan lakka- tai maalipinnan päälle.

Chalky Finish -kalustemaali

Rust-Oleum Chalky Finish Kalustemaali on klassinen, sileä ja matta kalkkipohjainen maali, jolla voidaan uudistaa, tuunata ja ehostaa vanhoja ja moderneja kalusteita. Tuotteet ovat valmisvärejä, mikä nopeuttaa tuotteen hankintaa, värin valinta on helpompaa ja sävytyksestä ei tarvitse maksaa erikseen. Värit on valittu menevimpien sisustusvärien mukaan: kalkkivalkoinen, antiikin valkoinen, useita harmaita, tummaa sekä kirkkaita värejä. Valikoimassa on yhteensä 16 erilaista kaunista sävyä ja astiakokoja on kaksi, 125ml ja 750ml.

Ainutlaatuinen shabby chic-kulunut ulkonäkö luodaan sillä, että levitetään kahta eri sävyistä Rust-Oleum Chalky Finish kalkkimaalia päällekkäin (molempia 1 kerros).  Hiotaan tai pyyhitään kostealla liinalla kevyesti päällimmäistä kerrosta, jolloin alemman kerroksen sävy tulee paikoitellen näkyviin. Lopuksi viimeistellään Rust-Oleum Kalustevahalla tai Kalustelakalla.

Metallic finish -kalustemaali

Klassinen, runsas Metallic Finish Kalustemaali (125ml & 750ml) kaikentyyppisille kalusteille. Käytetään pohjamaalina Chalky Finish Kalustemaalin alle. Pyyhi kostealla liinalla kevyesti valinnaiset alueet peiteväristä niin, että alueita Metallic Finish-pohjamaalista tulee näkyviin. Metallic Finish-maalia voi myös käyttää peittävänä koristemaalina tai listojen ja muiden yksityiskohtien korostamiseen.

Kalustelakka

Väritön Rust-Oleum Kalustelakka (125ml & 750ml) on kulutusta kestävä suojalakka Rust-Oleum Chalky Finish Kalustemaalin päälle. Tämä erittäin kulutusta kestävä viimeistelylakka suojaa iskuilta, naarmuilta ja parantaa maalin jälkeä. Rust-Oleum Kalustelakkaa voi käyttää kestävämpänä vaihtoehtona viimeistelyyn Rust-Oleum Kalustevahaan verrattuna. Lakka on hyväksytty lasten leluille.

Kalustevaha

Rust-Oleum Kalustevaha suojaa ja korostaa Rust-Oleum Chalky Finish Kalustemaalin vaikutusta. Maalattu pinta suojataan värittömällä kalustevahalla levittäen sitä liinalla tasaisesti pintaan. Vaha on vesiohenteinen luonnontuote.

Tutustu tuotepakkauksen käyttöohjeisiin aina huolellisesti. Lisää inspiraatioita tuunaamiseen ja ehostamiseen www.rustoleum.fi ja www.colornova.fi.

Lisätietoja:

Colornova Oy

www.colornova.fi

Colornova Oy maahantuo, myy ja markkinoi maailmalla tunnettuja merkkituotteita kodin kunnostamiseen. Tuotevalikoimaamme kuuluu kolmetoista eri tuotemerkkiä, joilla voi luoda uuden ilmeen kotiin joko vanhaa entisöiden tai uutta pintaa käsitellen ekologisesti. Edustamiimme tuotteisiin kuuluu ekologiset Libèron Bloom puunkäsittelyaineet sekä V33 maalit. Erikoistuotteistamme perinteiseen entisöintiin tarkoitettu Libèron tuotesarja on kuluttajalle tunnetuimpia. 

Rust-Oleum sai alkunsa vuonna 1921 Skotlantilaisen laivan kapteenin Robert Fergussonin ideasta ehkäistä ruosteen muodostumista kalan öljyllä. Kehityksen tuloksena hän keksi kalaöljypohjaisen maalin, joka ei haissut pahalle, kuivui yön yli ja esti ruosteen muodostumista. Loppu onkin historiaa, Rust-Oleum on tänä päivänä osa kansainvälistä RPM International Inc. konsernia. Konserniin kuuluu 90 tehdasta ympäri maailmaa, työllistäen yli 10.000 alan ammattilaista. Rust-Oleum on mm. maailman suurin aerosolivalmistaja. Tunnetuimmat R-OM tuotteet Suomessa on Chalky Finish Kalkkimaalit.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Colornova kalustelakka kalustemaali kalustevaha Rust-Oleum


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: