Vinyylilattia luo enemmän vaihtoehtoja – Forbo Allura designvinyylilaattamallisto

SisustusTalo

Forbo lanseeraa uuden Allura-malliston, jonka inspiroiva valikoima tarjoaa yli 100 kuosia monessa eri laatta- ja lankkukoossa. Monipuoliset Allura designvinyylilaatat soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin. Mallisto tarjoaa erinomaiset suunnnittelumahdollisuudet sillä suosituimmat 34 kuosia löytyvät Allura päämallistosta, Allura Flex sekä Allura Click -mallistoista, jolloin voit vapaasti valita haluatko liimattavan, tarraliimattavan tai yhteen klikattavan vaihtoehdon. Tämä tekee Allurasta ainutlaatuisen designvinyylilaattamalliston.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Allura tarjoaa erinomaista realismia, sillä laatat heijastavat luonnollisten esikuviensa tyyliä ja muotoa. Mallistossa yhdistyy luonnollisen puu- ja kivilattian esteettisyys sekä kestävän designvinyylilaatan edut: lämmin jalan alla, äänenvaimennus, helppo asennus ja hoito.

Allura-mallisto koostuu kolmesta ainutlaatuisesta valikoimasta:

Allura Wood – Luonnonmukaisilta näyttävät lattiat, joiden yhdessäkään lankussa ei toistu sama kuviointi. Forbon puukuoseissa ammattitaito muuntuu lämpimäksi, aidonoloiseksi lattiamallistoksi aina hienovaraisista ilmaisuvoimaisiin värisävyihin ja moderneihin puukuoseihin saakka. Mallistossa uutuutena upea vinolankku sekä sekä myös vaikuttava XXL-lankkukoko.

Allura Stone – Tunne luonnonkiven ylellisyys jalkojesi alla. Allura Stonen kuosit vaihtelevat betonilattian, teräksen ja marmorin eri vivahteissa. Ne näyttävät aidolta kivi- tai keraamiselta lattialta mutta tuntuvat miellyttävältä ja lämpimältä jalan alla. Kuosiemme rauhalliset sävyt ja hienostunut vivahteiden vaihtelu avaavat mahdollisuuksia kaikentyyppisissä tiloissa. 

Allura Abstract – Kiehtovat abstraktit kuosit ovat tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ilmaista lattialla tiettyä asiaa, tai alueisiin, joiden on erotuttava muista. Yhteensopivat yksiväriset sekä viivakuosit sopivat hyvin yhdisteltäviksi keskenään. 

Euroopassa suunnitellut ja valmistetut Allura designvinyylilaatat hyödyntävät kehittynyttä tuotantotekniikkaa parhaan mittapysyvyyden takaamiseksi siten, että lattian ulkoasu pysyy yhtä saumattomana kuin asennuspäivänä. Ainutlaatuinen pintakäsittely suojaa lattiaa ja säilyttää lattian hyvännäköisenä vuodesta toiseen.

Allura on valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti. Allura on täysin ftalaatiton materiaali, joka sisältää kierrätysraaka-ainetta. Sen tuotannossa käytetään vihreää energiaa tehokkaissa tuotantoympäristöissä, jotka mahdollistavat 100 % kierrätettävyyden.

Allura on designvinyylilaattojen ykkösvalinta: tutustu ja katso itse, mitä Allura voi tarjota sinulle ja inspiroidu sen rajattomista mahdollisuuksista.

Lisätietoja:

Forbo Flooring Systems

www.forbo-flooring.fi

Forbo Flooring Systems on osa maailmanlaajuista Forbo-konsernia, joka kuuluu johtaviin lattianpäällyste-, kiinnitys- ja kuljetinjärjestelmävalmistajiin. Suomessa Forbo tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lattianpäällysteitä julkiseen ja yksityiseen käyttöön. Laadukkaissa linoleumi-, muovi-, tekstiili- ja sisäänkäynti lattianpäällysteissä yhdistyvät toimivuus, väri ja suunnittelu. Forbolta saa kaikkiin ympäristöihin sopivat ja kestävät lattianpäällysteet.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

allura forbo vinyyli vinyylilaatta vinyylilattia


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: