Volkswagen Gorenje Retro jääkaappi pysäköi keittiöösi

Keittiö

Gorenjella on jännittäviä uutisia retro-muotoilun ja Volkswagenin legendaarisen klassikon ”Bulli”-pikkubussin ystäville. Yhteistyössä saksalaisen autonvalmistajan Volkswagenin kanssa Gorenje on hyödyntänyt pikkubussin muotoilua käyttäen sitä pohjana kehittäessään uuden erityisen sarjan suosittujen retro-jääkaappien mallistoonsa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

 

Nämä jääkaapit herättävät taatusti ihastusta ja nostalgiaa pitäen samalla ruoan tuoreena ja terveellisenä pidempään huippuluokan IonGeneration-teknologiansa ansiosta. Raikas ja ajaton – sekä sisältä että ulkoa. Voit nyt pysäköidä tämän unohtumattoman ja perinteikkään legendan suoraan omaan keittiöösi.

Volkswagen Bulli tunnetaan ympäri maailman flower power -kulttuurin ikonina ja on nykyisin arvostettu keräilykohde, joka symboloi 1950- ja 1960-luvuille tyypillistä spontaanisuutta, vapaahenkisyyttä ja vapauden tunnetta – aikakaudelle, jona Volkswagen-pikkubussi syntyi. Tämä tekee siitä täydellisen lisän Gorenje Retro -sarjaan, jonka 50-luvun henkisen muotoilun tyypillisiä piirteitä ovat pyöreät kulmat, vankkatekoinen kahva ja suuri logo. Samalla tavoin kuin perinteisten Volkswagen-pikkubussien omistajat nykypäivänä entisöivät ja uudistavat autojensa sisätiloja rakkaudella muuntaen ne ylellisiksi ajoneuvoiksi, myös Gorenje Retro -jääkaapin erikoismallisto on perinteinen ainoastaan ulkopuolelta. Laitteen sisäpuoli edustaa huippuluokan teknologiaa, jonka kehittyneet toiminnot takaavat, että tämä ainutlaatuinen jääkaappi mukautuu täydellisesti käyttäjänsä elintapoihin.

Volkswagenin lisensoiman Gorenje Retro -jääkaapin tunnuspiirteitä ovat kaksivärinen etupuoli ja suuri VW-logo ja se todella muistuttaa hämmästyttävän paljon kuuluisaa nelipyöräistä esikuvaansa. Saatavana on perinteinen vaaleansininen tai bordeaux-punainen väri yhdistettynä samppanjan väriin, ja muotoilua täydentävät VW-logo ja krominväriset koriste-elementit. Tämä Gorenje Retro -malliston erikoismalli on tyylikäs lisä jokaiseen kotiin, samantekevää minne se pysäköidään. Eikä sinun tarvitse jättää jääkaappiasi autotalliin, vaan voit ihailla sitä kaiken aikaa, koska siitä tulee uskollinen apulaisesi ja seuralaisesi kulinaarisille matkoillesi, suuntautuivatpa ne sitten Välimerelle, Aasiaan tai minne tahansa muualle päin maailmaa.

Lisätietoja:

Gorenje Group Nordic A/S

www.gorenjegroupnordic.com

Perustettuaan Kööpenhaminaan tanskalaisen tytäryhtiönsä vuonna 1976 Gorenje Group Nordic on kasvanut monikansalliseksi yhtiöksi ja se on vastuussa Pohjoismaiden ja Baltian maiden alueesta. Tarjoamme seuraavat viisi kodinkonemerkkiä: Gorenje, Gorenje+, Asko, Atag ja Upo kahdeksassa maassa kattavan ja erittäin ammattitaitoisen jakeluverkoston kautta. Gorenje Group Nordic pyrkii tarjoamaan laajan valikoiman innovatiivisia ja tyylikkäitä tuotteita ja palveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme elämää eri elämänalueilla ja hintatasoilla.

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.