Vuoden 2018 tulisijahitti on Serafina – varaava puuhella leivinuunilla

KeittiöLämmitys

Serafiina-leivinuuni on puuhellojen aatelinen, jonka avulla paistat rapeakuoriset leivät, kypsytät hitaasti mehevät paistit, keität perunat ja lämmität kodin aidon tulen tunnelmasta nauttien, eikä sähköä kulu wattiakaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Leivinuunillinen Serafiina-liesi täydentää monikäyttöisten puuhellojen malliston. Olemme jo pitkään tehneet kehitystyötä puuhellaperinteen säilymiseksi, luomalla malliston liesiä, jotka ovat paitsi hyvännäköisiä, myös ruuanlaitto-ominaisuuksiltaan todella käytännöllisiä ja toimivia. Mallistomme liesissä ei tarvitse tyytyä kompromisseihin, liesitasot lämpenevät jo pienillä puumäärillä ja uunit ovat tasalämpöisiä rungon mahtavan varauskyvyn ansiosta. Uudessa leivinuunillisessa mallissamme minkään ominaisuuden käyttäminen ei sulje toista pois, eli sekä leivinuunia, että keittotasoa voi käyttää samanaikaisesti.

Aito leivinuuni lämpiää perinteisesti polttamalla uunissa puita. Tuhat kiloa painava runko pitää paistolämpötilan tasaisena ja lämpöä riittää pitkään. Leivinuunissa poltettaessa lämpiää myös liesitaso. Pelkästään tulipesässä polttamalla uuni ei lämpiä paistolämpötiloihin, mutta liesitaso kuumenee nopeasti ja levyjen lämpötilaa on helpompi säädellä tarpeeseen sopivaksi.

Leivinuunillinen liesi on myös verraton ja tunnelmallinen lämmittäjä. Liesitaso luovuttaa lämpöä nopeasti ja varaava runko lämmittää pitkään ja miellyttävästi. Runko lämpenee sekä uunissa, että pesässä polttamalla. Leivinuunissa polttamalla voi lisäksi nauttia aidon tulen hehkusta lasiluukun lävitse.

  • Paino: n. 1 000 kg
  • Korkeus: n. 900 mm
  • Lämmitysala: 40 – 80 m²
  • Liesitaso: 1 070 x 660 + 60 mm
  • Hormikoko: min. ø 150 mm tai puolenkiven hormi, T400 (Hormin lämpötilaluokalle saattaa olla paikkakuntakohtaisia, rakennusvalvonnan asettamia erityisvaatimuksia), ks. lisää täältä

Lieden saa myös peilikuvana. Tulipesän luukkujen kätisyys on vaihdettavissa.

Lisävarusteet:

  • Korvausilmajärjestelmä
  • Eduspelti

Useita pinnoitusvaihtoehtoja

Hinta alkaen 3900 euroa, + asennus- ja toimituskulut

Lisätietoja:

Warma-Uunit Oy

warmauunit.fi


Warma-Uunit Oy on elementtirakenteisia valmistulisijoja Uudessakaupungissa valmistava perheyritys. Warma-Uunit Oy:llä on yli 30 vuoden kokemus tulisijojen tuotekehityksestä ja valmistuksesta. Perinteisen tiilimuurauksen ja osakomponenttien valmistuksen kautta aloitettiin varaavien elementtirakenteisten valmistulisijojen valmistus vuonna 1999. Tulisijavalimo perustettiin luonnonkauniiseen Pyhämaan saaristomaisemaan jossa tehtaan ajanmukainen runkovalimo edelleen sijaitsee.

Lähde: Mynewsdesk

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.