MAINOS

Vuoden 2019 kylpyhuonetrendit loistavat IDOn uutuuksissa

KylpyhuoneSisustus

Suomalainen kylpyhuonebrändi IDO tunnetaan laadukkaista ja tyylikkäistä kylpyhuonetuotteistaan. Unelmien kylpyhuoneen voi sisustaa ja kalustaa jopa kokonaisuudessaan IDO-tuotteilla, sillä tarjolla on laaja valikoima niin wc-istuimia, pesualtaita, suihkukaappeja, säilytysratkaisuja kuin kylpyammeita.

Jaa sosiaalisessa mediassa

– Vuoden 2019 tuoteuutuuksien myötä ajatus IDOsta täyden palvelun kylpyhuonebrändinä vahvistuu entisestään. Kylpyhuoneiden rakentajilla ja remontoijilla on yhä enemmän valinnan varaa, kun esimerkiksi suosittujen IDO Design -suihkuseinien kokovalikoima päivittyy huhtikuussa monipuolisemmaksi, kertoo Laura Olin-Loock Geberit Oy:n markkinoinnista.

Glow-mallistoon uutta väriä ja muotoa

IDOn laaja tuotevalikoima mukailee vahvasti kylpyhuonetrendejä sekä kuluttajien moninaisia tarpeita. Molemmat ovat olleet lähtökohtana täydennettäessä IDO Glow -mallistoa, jonka allaskaappipaketteihin on lisätty uutta väriä ja muotoa. Tutun kulmikas allaskaappi on saanut uuden värivaihtoehdon tummanruskeasta. Erityisesti valkoisen ystävät voivat leikitellä muodoilla, sillä allaskaappipakettia saa nyt myös kaarevilla valkoisilla ovilla, jotka sopivat täydellisesti pyöristettyyn pesualtaaseen.

– Uusi ruskea väri on lisätty valikoimaan erityisesti rakennuttajien, remontoijien ja asukkaiden toiveista. Maanläheinen väritys ja huonemaisten kylpytilojen trendit kohtaavat IDO Glow -allaskaappipaketin muotokielessä, Olin-Loock taustoittaa.

Allaskaappipaketti valkoisilla pyöristetyillä ovilla on puolestaan vastaus suunnittelijoiden ja asukkaiden toiveisiin saada tilava ja näyttävä kokonaisuus, joka ei vie pesuhuoneessa liikaa tilaa.

– Pyöristetyt ovet antavat jopa 35 prosenttia lisää tilaa kaappeihin. Ne kulkevat linjassa pesualtaan reunojen kanssa ja sopivat täydellisesti kaveriksi pyöristetylle pesualtaalle, joka on monen asukkaan mieleen käytännöllisyyden ja kaarevan muotonsa ansiosta. Pyöreys ei pääse täysin oikeuksiinsa yhdistettynä kulmikkaaseen alakaappiin.

Kylpyhuonetrendit

Helppohoitoisuus pitää trendinä pintansa

IDOn wc-istuimien valikoimaa laajentaa IDO Glow 65 Rimfree®. Uusin seinä-wc -malli on taattua kotimaista saniteettiposliinilaatua valtteinaan helposti puhdistettava Smart-lasite ja huuhtelukaulukseton Rimfree®-muotoilu.

– Seinä-wc kasvattaa suosiotaan, sillä se helpottaa kylpyhuoneen siivousta. IDOn innovaatioiden ansiosta wc-istuimet ovat entistä hygieenisempiä. Älykkäiden ratkaisujen tuoma helppohoitoisuus on trendi, jota kylpyhuoneesta on vaikea syrjäyttää, Olin-Loock toteaa.

Vuoden 2019 kylpyhuonetrendit:

  1. Tummat sävyt haastavat valkoisen
  2. Leikittelyä muodoilla
  3. Huoneenomainen ja viihtyisä sisustus
  4. Innovaatioita ja luksustunnelmaa
  5. Helppohoitoiset posliinituotteet ja laadukkaat kalustevalinnat

IDO on suomalainen kylpyhuonealan tuotemerkki, jonka juuret ulottuvat 140 vuoden taakse Helsingin Arabiaan. Sen tuotevalikoimaan kuuluvat suihkut, pesualtaat, wc-istuimet, kylpyhuonekaapistot sekä ammeet. IDO on Suomen ainoa saniteettikeramiikan valmistaja ja myös IDO-kylpyhuonekalusteet valmistetaan Suomessa. IDO toimii kotimaan ohella myös muissa Pohjoismaissa sekä Baltiassa. IDO on osa Geberit-konsernia, joka on yksi maailman merkittävimmistä toimijoista kylpyhuonealalla. Suomessa IDO-tuotteita myy ja markkinoi Geberit Oy.

Lähde: Mynewsdesk

Lue myös: Kylpyhuone kutsuu nauttimaan, Moderni valkoinen kylpyhuone suomalaisten mieleen, Uusi ilme kylpyhuoneeseen, Uutta kylpyhuoneeseen, Kylpyhuone esittelykelpoiseksi, Tällainen on unelmien kylpyhuone – katso tulokset!, Vedenkestävä kylpyhuonekaluste, Kylpyhuoneremontti toi tilaa aamutoimille ja Tutkimus: suomalaisten unelmien kylpyhuone on tilava ja ympäristöystävällinen. 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

IDO kylpyhuone kylpyhuonekaluste kylpyhuonekalusteet kylpyhuonetrendit