MAINOS

Vuoden 2021 lattiat ovat luonnonläheisiä, retroja ja kestäviä 

Sisustus

Vuoden 2021 sisustustrendeissä näkyy vahvasti luonnonläheiset materiaalit ja sävyt sekä harmoninen tunnelma. Lisäksi teemme harkittuja hankintoja, jotka kestävät aikaa sekä materiaalinsa että muotokielensä puolesta. Ensi vuonna retrokuvioiset puulattiat ja kierrätettävät vinyylit kasvattavat suosiotaan. Kestävyys ei ole enää trendi – se on itsestäänselvyys.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Luonnollisia puulattioita, joissa on häivähdys japanilaista estetiikkaa

Skandinaavisessa ja japanilaisessa sisustusfilosofiassa on paljon yhteistä. Molemmat korostavat viehätystä luonnonmateriaaleihin sekä tunnetta vaatimattomuudesta. Kotiin ei haluta liikaa tavaraa, sen sijaan haetaan pelkistettyä tunnelmaa. Vaaleaksi kuultovärjätyt pitkät tammilankut rauhoittavat harmonisella muotokielellään. Luonnonläheiseen tyyliin on helppo yhdistellä esimerkiksi ruskean- tai beigenvärisiä puisia huonekaluja.

↑ Heritage Tammi Limestone -parketissa (vas.) on kaunis, luonnollinen ilme. Oksanjäljet ja värivaihtelut antavat lattialle rustiikkisen ulkonäön. Shade Tammi Cream White (oik.) on luonnollisen harmoninen ja ajaton parketti, joka näyttää hyvältä erilaisten sisustustyylien kanssa.

Puulattioiden uusi tulkinta klassisesta ruutukuviosta

Kuvioidut puulattiat kunnioittavat vanhoja käsityötaitoja ja antavat huoneelle luonnetta. Noble-mallisto on saanut inspiraationsa 1950-luvun klassisesta ruutukuviosta. Pinta harjauskäsitellään niin, että kaunis ruutukuvio tulee esille ja viimeistellään öljyvahalla tai lakalla. Lopputuloksena on trendikäs retropuulattia, jonka pintarakenne on uskomattoman kaunis. Noble-parkettia saa eri sävyissä, skandinaavisen vaaleasta tumman lämpimään.

↑ Noble Tammi Wasa -parketin (vas.) silkinmatta pinta ja lämpimän ruskea sävy luovat huoneelle arvokasta tunnelmaa. Noble Tammi Scandinavia -parketissa (oik.) on klassinen hollantilainen ruutukuvio vaalealla pintakäsittelyllä.

iQ Megalit on tyylikäs lattia, jonka kuviossa näkyy isoja metallisia hiutaleita. Inspiraationa ovat toimineet luonnon mineraalit. 

Kierrätettävät designvinyylit

Kestävä valinta ei ole pelkästään trendikästä, se on itsestäänselvyys. Materiaalien tulee olla tyylikkyyden lisäksi myös kierrätettävissä ja kovaa kulutusta kestäviä. Tarkettin homogeeninen iQ-mallisto on tunnettu kestävyydestään, helppohoitoisuudestaan ja muovailtavuudestaan. Niissä on markkinoiden paras suoja jälkiä ja tahroja vastaan. Siksi ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi eteiseen, keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen. iQ-lattiat ovat designia parhaimmillaan.

↑ iQ Surface -lattiassa on leikkisä mutta elegantti kuvio.  iQ-lattiat ovat tyylikkäitä, helppohoitoisia ja 100-prosenttisesti kierrätettävissä. 

Tarkett Oy, tarkett.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kalanruotoparketti lattia lattiamateriaali lattiamateriaalit lattiatrendit lattiatrendit 2021 parketti parkettilattia