MAINOS

Weber Connect tekee mistä tahansa grillistä älygrillin

KeittiöPiha

Uusi Weber Connect Smart Grilling Hub -grillausopas muuttaa minkä tahansa grillin älygrilliksi. Vaihe vaiheelta neuvova grillausopas auttaa saavuttamaan täydellisesti grillatut ruoat. Hälytykset tulevat suoraan älypuhelimeen, aina ruoan valmistamisen aloituksesta siihen, kun on aika kääntää pihvit, laskea lämpötilaa tai nostaa ruoka pois grillistä. Grillaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Weber lanseeraa Weber Connect Smart Grilling Hub -grillausoppaan yhteistyössä start up -yrityksen, June technologies:in kanssa. Älykotien ja -laitteiden aikakautena, Weber integroi teknologian nyt myös grillaamiseen. Sovelluksen kautta kommunikoiva grillausopas on ensimmäinen laatuaan, sillä se tekee mistä tahansa grillistä älykkään – mallista riippumatta.

Weber Connect Smart Grilling Hub esiteltiin ensimmäistä kertaa CES-messuilla Las Vegasissa tammikuussa, jolloin se sai neljä kunniamainintaa. Yksi niistä oli CES Innovation Award Honoree -palkinto.

Laite yhdistetään *Bluetoothin avulla ilmaiseen, iOS- ja Android-puhelimiin suunniteltuun Weber Connect -sovellukseen. Sovellukseen tulee ilmoituksia grillauksen eri vaiheista aina siihen, kun on aika kääntää pihvit tai nostaa ruoka pois grillistä tarjoiltavaksi. Ilmoitukset perustuvat tarkkaan, reaaliaikaiseen tietoon ruoan sisälämpötilasta.

Laite asetetaan grillin sivupöydälle, ja ruokaan asetettavat anturit mittaavat ruoan valmistumista. Pilvipalvelupohjainen Weber Connect -sovellus tarjoaa grillausohjeiden lisäksi muita inspiroivia ideoita, lihanleikkuuohjeita sekä erilaisia reseptejä. Sovellus kehittyy jatkuvasti ohjelmistopäivitysten avulla.

Myyntipakkaus sisältää laitteen lisäksi yhden liha-anturin ja yhden lämpötila-anturin sekä USB-johdon latausta varten. Weber Connect Smart Grilling Hub -grillausopasta voidaan käyttää neljän anturin kanssa. Antureita myydään erikseen.

Weber Connect -teknologia on myös integroitu uusiin Weber® SmokeFire -puupellettigrilleihin.

Weber Connect Smart Grilling Hub -grillausopas on saatavilla maaliskuusta alkaen weber.com ja hyvin varustetuilla jälleenmyyjillä. Hinta noin 130 euroa.

www.weber.com/fi

Lähde: PerPR

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

grillaaminen grillata grilli hiiligrilli kaasuvgilli pellettigrilli Weber Weber Connect