MAINOS

Weber® SmokeFire -puupellettigrilli – täydellisiä grillaustuloksia joka kerta

KeittiöPiha

Uudet Weber® SmokeFire -puupellettigrillit edustavat älykästä ja monipuolista ruoanvalmistusta, eikä grillaaminen ole koskaan ollut varmempaa tai vaivattomampaa. Integroitu Weber Connect -teknologia varmistaa täydellisen grillaustuloksen joka kerta.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Uudet Weber® SmokeFire -puupellettigrillit tarjoavat täysin uusia grillielämyksiä. Integroidun Weber Connect -teknologian avulla ruokien grillaaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Se on älypuhelimeesi yksityiskohtaisia ohjeita antava grillausopas, joka ilmoittaa mm. milloin pihvisi tulee kääntää tai milloin se on valmis syötäväksi. Grillaaja näkee koko ajan reaaliajassa, milloin ruoka valmistuu! Grillausopas toimii ilmaisen Weber Connect -mobiilisovelluksen avulla, jolla voi ohjata Smokefire -puupellettigrillien kaikkia toimintoja. Sovelluksesta voi sytyttää grillin, valita lämpötila-asetukset, valvoa ruoan valmistumista ja paljon muuta.

Monipuolisen lämpötilavälin ansiosta SmokeFire-grillissä onnistuu niin pitkä haudutus, savustus, paistaminen, kuin leipominenkin. Monipuoliseen käyttöön suunniteltu laaja lämpötilaväli mahdollistaa niin rintapaistin savustamisen hitaasti alhaisessa lämpötilassa kuin täydellisen puoliraa’an pihvin grillaamisen. Posliiniemaloitu pinta kestää sääoloja ja auttaa ehkäisemään ruostumista, halkeamia sekä lohkeilua ajan myötä. Flavorizer Bars -tangot on suunniteltu kuumentamaan koko grillausalaa, jotta saadaan täydellisen tasainen lopputulos ja voidaan välttää liian kuumia tai kylmiä kohtia.

Erityisesti SmokeFire-grilleille suunnitellut pelletit on luotu parasta grillatun makua varten. Ne on suunniteltu vahvistamaan ruokien makua aidoilla puulla grillatun aromeilla. Valikoimassa on saatavilla omena-, hikkori- ja Grill Academy -puupellettisekoitukset. Puupelletit valmistetaan luonnonpuusta, eivätkä ne sisällä täyteaineita.

Grillejä on saatavilla Weber-verkkokaupassa sekä valtuutetuilla jälleenmyyjillä. Puupellettigrillien hinnat alkaen noin 1 200 euroa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

grillata grilli grillit pelletti pellettigrilli pellettigrillit puupelletti puupellettigrilli